Reviews

Bourjois South Beach Souvenirs: gloss, nagellak & nail art - review

Bourjois komt deze zomer met de it-zomerkleuren van 2013. De Bourjois South Beach Souvenirs collectie bestaat uit drie nieuwe kleuren lipgloss, twee nieuwe kleuren nagellak en ook Bourjois komt met een versie van de caviar-nails, namelijk met de 3D Toppings. Hartstikke feestelijk en helemaal proof voor de zomer. Kijken jullie mee?

Bourjois ging op reis en zette haar koffers neer in de meest feestelijke stad van de Oostkust: Miami! Terug in Parijs worden de souvenirs uitgestal op enkele vintage foto’s en leidden ze tot een nieuwe trendy collectie met een mix van nail art en de it-kleuren van het seizoen, opnieuw bekeken en gecorrigeerd door Bourjois…’
 
Bourjois Effet 3D Gloss – EUR 10,99
54: Rouge Electric, 55: Orange Energic, 56: Rose Dynami
Volgens Bourjois zelf: ''Een zuurtjesglimlach met de nieuwe kleuren van Gloss met 3D-effect!'' Een zuurtjes effect? Hihi, ja de kleurtjes zouden wel de kleuren van zuurtjes kunnen zijn, maar ik heb toch liever een zomerse glimlach, dan een zure glimlach!
Ik vind het hele mooie kleuren met een mooie finish. Ze plakken niet, hydrateren en blijven heel erg lang zitten. Ze hebben geen dekkend resultaat, maar dat is ook niet de bedoeling van deze gloss. Het 3D-effect van de gloss geeft een vollere indruk van je lippen.  

55: Orange Energy
56: Rose Dynamic
54: Rouge Electric
 
Bourjois 1 Seconde Gel Texture nagellak – EUR 8,49

Bourjois komt ook met twee nieuwe kleuren nagellak van de 1 Seconde collectie. De kleuren passen helemaal in het zomerbeeld van 2013: Koningsblauw en Jade groen. De lakjes lakken net zoals altijd heel erg fijn. Ze zijn wat dikker, maar drogen wel snel. Ook heeft de finish een mooi gel effect. Dat zie je niet snel bij andere merken!
23: In The Navy, een mooie helder blauwe kleur. Het lijkt de kleur van de jurk van Maxima wel, tijdens de kroning. Bourjois ziet het meer als een sailor kleur: tijd om aan boord te gaan!

22: Turquoise Block, mooie groen/turquoise kleur die nu helemaal hip is. Het is wel een onmogelijke kleur om op de foto te zetten. Hij is in het echt iets groener, ik zou zeggen: neem een kijkje in de winkel. 

 
Bourjois Manucure Toppings – EUR 8,49


Bourjois 
lanceert deze zomer ook nail-art. En wel met de Manucure Toppings, een versie van de welbekende caviar-nails. Bourjois heeft drie kleuren geintroduceerd en het leuke is dat niet in ieder flesje één kleur zit, maar er zitten meerdere kleuren in die op elkaar afgestemd zijn. Met een bijpassende nagellak zijn je nagels helemaal af
01: Coral Bikini. Goud, zilver, rood en oranje allemaal in één flesje. ‘Een harmonie van koraalrood met heldere gouden accenten.’Past helemaal bij je nieuwe koraal-kleurige bikini!

02: Lilac Sand. Lila, paars en zilver in één flesje. ‘Een harmonie van seringen met zilveren glittertjes, voor een licht geraffineerde manicure’. Mijn absolute favoriet!

03: Maliblue. Zilver, lichtblauw en donkerblauw in één flesje. ‘Een blauwe harmonie van verfrissend zeeblauw, perfect voor een zomerse look.’ Ook al zo mooi!

De balletjes zijn gemakkelijk aan te brengen op de nagels. Breng twee laagjes nagellak aan op de nagel en zorg ervoor dat je de balletjes erop doet als de nagellak nog nat is. Ik doe dan de balletjes op mijn hand en ‘doop’ mijn nagel erin, even erdoorheen rollen en de balletjes zitten op de nagel. Goed laten drogen! Ik gebruik daarna geen topcoat op de desbetreffende nagel, anders wordt het een heel dik plakkaat wat nooit meer gaat drogen. Betekent wel dat de balletjes er redelijk snel afgaan. Op mijn rechterhand was het effect na twee dagen niet meer mooi, maar links zat nog perfect. Ik ben rechts, en ga vaak met mijn hand door mijn haar.. 

De nieuwe zomercollectie van Bourjois vind ik zo ontzettend mooi, ik ben helemaal dol op de Manucure Toppings! Hebben jullie de gekleurde mascara’s ook al gezien in dit artikel die zijn ook al zo mooi! Wat vinden jullie van de nieuwe producten?
Deel dit artikel
Back to top