Reviews

Bourjois: Volume Glamour Max Holidays & Cream Blush - review

Deze zomer hebben we gekleurde mascara al bij verschillende merken voorbij zien komen, Bourjois doet ook mee aan deze trend en dat is natuurlijk prettig aangezien Bourjois goed betaalbaar is. Bourjois introduceert de nieuwe Volume Glamour Max Holidays in paars, turquoise, blauwe en zwart. Ook komt Bourjois met nieuwe crème blushes en hele mooie oogpotloden in mooie kleuren. Kijk snel verder voor de swatches en mijn review!

Volume Glamour Max Holidays – EUR 7,99

Dankzij de nieuwe Volume Glamour Max Holidays mascara van Bourjois krijgen jouw wimpers ontzettend veel volume met (eventueel) een hele trendy kleur! Ze zijn uitgebracht in een handig formaat, klein maar fijn! Zeker ook heel erg handig om mee te nemen op vakantie, of voor in je handtas! Overigens is de mascara ook nog eens waterproof, dus je kunt met je wapperende wimpers zo het zwemband of de zee in duiken (of natuurlijk de jacuzzi ;-)).

Ik ben echt fan van de mascara’s, ze zijn zacht van textuur en de borstel is zo fijn! Er blijft precies genoeg mascara opzitten en de verpakking is erg handzaam. 

52: Ultra Black. Bizar lange wimpers krijg ik van deze mascara, ik kan niet meer zonder!
53: Electric Blue. Hier heb ik alleen de blauwe mascara aangebracht. Als het licht er goed op valt, dan zie je de blauwe kleur heel duidelijk. 
54: Green Lagoon. Hier heb ik alleen de turquoise mascara aangebracht. Ik vind dit zelf de minst mooie kleur van allemaal. Hij pakt ook niet heel erg goed, en is wat flets. 

55: Purple Mania. Mijn absolute favoriet is deze paarse mascara. Ik draag hem bijna elke dag en heb er al zoveel complimentjes over gehad! Met het matchende oogpotlood van Bourjois is de ooglook helemaal af. 
Cream Blush – EUR 10,99 (binnenkort in de winkels)

Bourjois komt met iets heel nieuws, namelijk de zogenaamde blushes met een bijzonder crèmepoedertechnologie. De blushes zijn ontzettend zacht, plakken niet op de huid en zijn uitgebracht in heel natuurlijke kleuren. De werking achter de crèmepoedertechnologie is dat als de blush in aanraking komt met de huid, verandert de crème in een super zacht poeder. En het voelt echt aan als fluweel. Ook is de blush makkelijk de blenden makkelijk aan de brengen met de vingers. 
01: Nude Velvet, 02: Healty Glow, 03: Rose Tender, 04: Sweet Cherry. 

01: Nude Velvet, licht perzikkleurig.

02: Healty Glow, abrikoosroze.

03: Rose Tender, zachtroze. 

04: Sweet Cherry, bruin-roze. 
Khôl & Contour 16H – EUR 7,99

Bourjoisheeft ook het assortiment Khôl & Contour 16H oogpotloden uitgebreid met vier nieuwe kleuren. De potloodjes zijn heel erg fijn zacht en makkelijk aan te brengen op het oog, of op de waterlijn. Ze zijn trouwen ook heel erg goed gepigmenteerd. Ik ben het er niet mee eens dat ze 16 uur blijven zitten, want dan doen ze bij mij niet.. Maar daarom zijn ze niet minder mooi!
83: Bronze Pétillant, 84: Kaki Insolent, 85: Bleu Espiègle, 86: Violet Malicieux
Zo, dat waren heel wat foto’s! Maar wat een mooie producten heeft Bourjois weer uitgebracht, ik ben gek op dit drogisterij merk! Ook weet ik van Vivianne en Debbie dat de producten van Bourjois goed in de smaak vallen. Deze producten zijn vanaf de maand juni (nu dus!) in de winkel verkrijgbaar, ik heb de gekleurde mascara''s en potloden hier al gezien, de blushes nog niet maar die komen ook vast snel.
Aanraders zijn de paarse mascara met het paarse oogpotlood en neem ook een crème blush mee die past bij jouw huidskleur. Je zult dol zijn op de producten!
 
En, zat er iets moois voor je tussen? Weet je al wat er op je wishlist komt te staan? Wij zijn benieuwd of jullie al een gekleurde mascara in jullie bezit hebben!
Deel dit artikel
Back to top