Reviews

Bourjois Summer in Montmartre - review & swatches

Bourjois neemt ons mee naar een vrolijk stukje Parijs namelijk Montmartre, de kunstenaarswijk van de stad. Op de top van de heuvel staat de Sacré-Cœur en daaromheen zijn allerlei kleine pleintjes waarop kunstenaars de balkonnen met bloemen en de witte pitoreske huisjes en straatje schilderen. Deze collectie bevat onder andere de Record liner waterproof eyeliners in drie verschillende kleuren, maar ook de Colorboost Lipsticks die ondanks de zachte lippenbalsemachtige textuur een mooie kleur aan de lippen geven. 

Je krijgt toch spontaan zin in de zomer bij het zien van deze collectie?!

11 Noir Boyish , 13 Violet Preppy en 14 Kaki Boheme
Het kwastje van af de zijkant en vanaf de voorkant.
Bourjois Record Waterproof Eyeliners (EUR 10,49) - Intense gelliners die beloven om 48 uur (!!!) lang te blijven zitten, ik denk dat niemand zo lang zijn eyeliner zou willen dragen maar de claim van Bourjois is wel terecht: deze eyeliner blijft echt goed zitten! Deze gelliners hebben een gelachtige dekkende textuur en blijven door de waterproof formule goed op hun plek zitten. De kleuren zijn vrij intens en brengen gemakkelijk aan. In de dop zit een handig kwastje verstopt, wat je omgekeerd op de dop kunt klikken voor een extra lange kwast om de liner mee aan te brengen. Zowel de paarse als de groene liner bevat een subtiele glitter. De zwarte liner is vrij mat in vergelijking met de andere gelliners.

01 Red Sunrise, 02 Fuchsia Libre, 03 Orange Punch en 04 Peach on the Beach

01 Red Sunrise

02 Fuschia Libre

03 Orange Punch
04 Peach on the Beach
Bourjois Lipstick Color Boost (EUR 9,99) - Lippennen met de textuur van een lippenbalsem en de kleur van een lipstick, we hebben ze al vaker voorbij zien komen en ook deze van Bourjois zijn zeker de moeite waard. De lippen voelen na het aanbrengen glad en zacht aan en hebben een subtiele gloss. Deze Colorboost lipsticks zou ik zeker aanraden vanwege de intense kleur ondanks de lichte lippenbalsem textuur. De kleur van de Colorboost lipstick trekt iets in de lippen waardoor de hele dag goed blijft ziten en het beste van alles: er zit een SPF 15 in, ideaal voor de zomer!

Bij deze collectie had Bourjois een vrolijk bloementopje meegestuurd die ik speciaal voor deze looks aangedaan heb, ik vind het zo leuk! Bij deze  looks heb ik de volgende producten gebruikt: Parijs heeft een warm plekje in mijn hart en ik kan dan ook niets anders dan enthousiast zijn over deze collectie. Ik vind de Colorboost lipsticks een echte aanrader, de kleuren zijn fruitig en vrolijk om te zien. Ik denk dat ik deze nog wel vaker zal pakken aankomende zomer, wat mij betreft een echte must-have voor deze zomer! De Volume Holiday Max mascara''s gaat Malou nog voor jullie testen, ze was vooral al heel enthousiast over de verschillende kleuren! De meeste gelliners hebben een donkere kleur, dus een waterproof groene of een paarse gelliner vind ik een verfrissend combinatie die ik eigenlijk alleen maar heel erg op prijs kan stellen.

De collectie zal vanaf begin juli in de drogist te vinden zijn maar dan kan ook nog wel eens wat eerder zijn, mochten jullie ze al in de winkels spotten laat het ons dan weten dan kunnen wij het met rest van onze lezeressen delen! 
Welke kleur van Colorboost lipsticks vind jij het mooist? En zou jij voor de zwarte of toch een gedurfde gekleurde record liner gaan?
Deel dit artikel
Back to top