Inspiratie & Tutorials

Vivianne's Beautytreasures van de maand mei 2013

In Vivianne''s Beauty Treasures laat ik de producten zien die ik gevonden heb op de Beautyscene redactie! Er komen heel veel mooie producten voorbij die niet altijd in een artikel besproken worden, maar toch de moeite waard zijn om te vermelden. Andere producten heb ik getest en vind ik erg prettig in gebruik. De ''treasures'' van mei wil ik graag met jullie delen want er zitten zeker een aantal pareltjes tussen! Ben je benieuwd geworden welke ''treasures'' ik dit keer gevonden heb?

Een van mijn favorieten van deze maand is het boek van Lauren Conrad (EUR 17,95), ik lees best veel en een boek vind ik toch net wat leuker dan bijvoorbeeld een tijdschrift. Ondanks dat ik al veel van beauty af weet vond ik dit boek toch erg informatie, een aanrader dus! De Diptyque geurkaars Mimose (EUR 25,45) staat eigenlijk overal in huis leuk en de geur is heel zacht maar tegelijkertijd heel zomers, ik hou er van!

Inmiddels heb ik mijn derde fles Aussie 3-minute Miracle (EUR 9,14) opgemaakt, ik vind de Colour Mate het fijnst voor mijn gekleurde haar en als je eenmaal een product van Aussie geroken hebt, dan ben je om! De haarsprays van Wella hebben een nieuwe spuitkop en formule waardoor er een hele fijne nevel uit de bus komt, hierdoor kun je dus echt ''lagen'' haarlak aanbrengen zonder dat je haar nat of hard wordt. De Brilliant Colour spray (EUR 4,06) is mijn favoriet van alle verschillende soorten Wella haarlak. De Yves Rocher Monoi de Tahiti Dry-Oil (EUR 7,10) is heel fijn om de huid een subtiel glansje te geven, deze trekt heel snel in en voelt daardoor niet vettig aan. Deze olie ruikt echt naar zomer en er zitten ook nog eens subtiele glittertjes in.

Ik verbrand op mijn neus altijd heel snel (vooral net onder waar mijn zonnebril zit) en als ik dan een rood streepje heb, dan blijft ik dat de rest van de zomer zien.. Daarom smeer ik Vichy Capital Soleil met factor 50 (EUR 16,62) op mijn gezicht om verbranden te voorkomen. Je hebt maar heel weinig nodig en laat geen witte waas achter. Mijn huid kan ''s ochtends wel een boost gebruiken en de Origins GinZing Energy boosting moisturizer (EUR 25,00) gebruik ik graag, de gelachtige textuur en de geur vind ik het prettigste aan deze moisturizer en die gezonde gloed kan ik ook wel gebruiken! Ik moest even wennen aan de CC Creme van Clinique (EUR 29,30) maar ik draag hem inmiddels iedere dag, mijn huid ziet er glanzend uit maar dan wel op een gezonde manier. Of ik deze nog een keer zou kopen? Zeker weten!

Als je mij volgt op instagram heb je vast en zeker al een aantal keer voorbij zien komen, de Khroma Beauty Joystick Lipstick (EUR 13,95), de kleuren Rose Parade en Shocking Pink vind ik het mooist. De blushes van Gosh (EUR 8,79) en het groene oogschaduw quattro (EUR 10,99) liggen in mijn everyday bakje en ik pak ze graag erbij voor een zomerse look. Benefit heeft een aantal nieuwe producten en dit zijn zeker weten mijn ''treasures'' van deze maand. De creaseless cream Shadow (EUR 19,00) lijkt op het eerste gezicht vloeibaar maar als je hem aanbrengt verandert deze oogschaduw in een mooi glad poeder, ideaal voor in de crease. De Longwear Powder Shadow (EUR 19,00) heeft een hele bijzondere poederachtige cremestructuur en brengt heel makkelijk aan, de verpakkingen zijn ook nog eens te schattig! Benefit kun je vinden bij verschillende filialen van Parfumerie Douglas.

Ik ben een ontzettende fan van L''Oreal Paris Color Riche Le Nail Art stickers (EUR 7,99) en ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik deze twee vrolijke zomerse ontwerpen zag, die moest ik uitproberen! Ze staan heel leuk en ik ben heel blij dat L''Oreal Paris telkens nieuwe ontwerpen maakt. Mijn setjes waren al op, maar gelukkig waren er nog twee setjes op de redactie over! Nagellak heeft niet zo mijn voorkeur maar The New Black heeft mijn hart gestolen, kwalitatief hele goede nagellak, ze lakken fijn en als je een setje koopt krijg je meteen een aantal verschillende kleurtjes. Met The New Black Rebel Edge (EUR 32,95) maakte ik een gemakkelijk een toffe nail-art met studs, een echte eye-catcher dus!

Dit waren mijn ''Beauty-treasures'' van deze maand. Natuurlijk ben ik ook regelmatig onderweg voor Beautyscene om de laatste nieuwtjes op te doen daarnaast komt er ontzettend veel binnen hier op de redactie en die deel ik dan ook graag met jullie, wil je dat nou niet missen? Volg mij dan op Twitter of Instagram.

Naar welke ''Beauty-treasures'' ben jij benieuwd geworden? Of heb je zelf een product ontdekt dat je misschien wel met mij wilt delen?  

Deel dit artikel
Back to top