Nieuws

Vier World Oceans day 2013 met La Mer

Morgen is het World Oceans Day, de dag die wereldwijd in het teken staat van de bescherming en het behoud van de oceanen. Dat de oceanen van de wereld belangrijk zijn voor onze wereld hoef ik jullie vast niet uit te leggen, dat weten we toch allemaal? Maar het is goed om daar weer eens bij stil te staan en daar is World Oceans Day de perfecte gelegenheid voor. La Mer is dan ook bijzonder verheugd met hun samenwerking met Oceana en de National Geographic Society, kijk je even mee naar een prachtig filmpje?

La Mer, & de oceanen 
De oprichter van La Mer, Dr. Max Huber, heeft de waarde van de levende oceaan zeker op waarde geschat toen hij zijn producten ontwikelde. Zeekelp is een van de key-ingrediënts van de La Mer producten, dat ervoor zorgt dat de huid vernieuwd en gerepareerd wordt. Deze bijzonder krachtige plant is afkomstig uit de zee, La Mer is zich er zeker van bewust dat het beschermen van het leefgebied van de zeekelp van zeer groot belang is. Niet alleen voor La Mer, maar vooral ook voor ons allemaal, we willen toch ook dat de generaties na ons van de prachtige dieren en planten kunnen genieten? Door de jarenlange samenwerking tussen Oceana en La Mer wordt er geld ingezameld en besteedt aan het behoud van de oceanen.

Speciaal voor dit doel kun je nu de limited edition La Mer Moisturizing cream kopen in een grote, speciale verpakking van 100 ml, de prijs van deze  editie is EUR 355,00. Uiteraard zal een deel van de opbrengst ten goede komen aan het bedrag dat La Mer doneert aan Oceana. Tot op heden heeft La Mer al een bedrag van 1 miljoen dollar bijgedragen, waarmee Oceana bijzondere projecten heeft kunnen realiseren.

Om jullie te inspireren heeft La Mer samen met de National Geographic Society nog een prachtig filmpje gemaakt, waarin oceanograaf Sylvia Earle je vertelt waarom de oceanen zo belangrijk voor je is. Bekijk het zeker even en sta er bij stil, misschien kun jij ook wel iets doen waardoor we onze oceanen kunnen beschermen?

Meer informatie over dit initiatief vind je op  www.lamer.com/worldoceansday, de speciale La Mer World Oceans Day uitvoering kun je kopen bij de verkooppunten van La Mer zoals De Bijenkorf.

Sta jij morgen ook op een of andere manier stil bij World Oceans Day?

Deel dit artikel
Back to top