Inspiratie & Tutorials

Youtube 101: MAC cosmetics Spring-Summer trends van 2013

Kennen jullie het youtubekanaal van MAC Cosmetics al? Deze staat vol met inspirerende filmpjes van dit prachtige merk. Van tips en tricks tot mooie filmpjes van nieuwe collecties tot de allerlaatste trends en producten, er is van alles te vinden op dit youtube kanaal. Vandaag hebben we de laatste Spring Summer trends uitgelicht, in deze filmpjes vertellen de senior make-up artists van MAC hun visie op de allerlaatste trends en laten ze hun tricks zien om de allermooiste zomerlook te creëren. Ga lekker zitten en geniet van deze geweldige tips, vers van de catwalk!

Hier zie je "onze" geweldige senior make-up artist Elke Willemen van MAC in actie bij de fashionshow van Elie Saab. Ze laat ons een hele heavy eyeliner zien die toch subtiel oogt door het aanbrengen van oogschaduw over de eyeliner. Deze look staat perfect bij vrouwen met aziatische ogen en past helemaal zowel goed bij de trends van dit voorjaar en zomer als bij de Reb-Elle trend.

Alex Box is al een hele verschijning opzich met haar gekleurde haar, maar daarnaast is ze ook nog eens key artist bij verschillende fashionshows. In dit filmpje voor MAC kun je haar aan het werk zien, iets wat ik heel fascinerend vind, het lijkt wel of ze even in haar eigen wereld zit. Alex Box is wat mij betreft echt een voorbeeld en zeker op creatief gebied!

Senior Make-up Artist Tiffany Johnston vertelt ons alles over de trend van dit voorjaar, namelijk de opvallende lippen. Voor Missoni creëert ze een look waarbij ze begint met een egale basis, vervolgens brengt ze een felle lipstick aan op de lippen, daarna gaat ze met een neon-kleurig pigment over de lipstick heen. Hierdoor worden de lippen heel fel en tegelijkertijd creëert ze daarmee een matte lip, iets wat je ook deze zomer nog veel zal zien. 

De Dsquared2 look van deze zomer is geïnspireerd op de looks die Linda Evanglista droeg in de jaren 90. "De term ''Lots of lashes en lots of eyeshadow'' past goed in deze trend, maar wel met een zacht randje" aldus Senior Make-up artist Melissa Gibson.

In dit filmpje vertelt James Molloy over shapen met de MAC Sculpting Creams, hij geeft goede tips hoe je dit product het beste kunt aanbrengen... en het resultaat is echt prachtig!

Gekleurde mascara is een van de trends op dit moment maar gekleurde eyeliner kan natuurlijk ook erg mooi staan en is een stuk draagbaarder dan bijvoorbeeld gekleurde mascara. Hier laat Nicole Thompson zien hoe je het makkelijkste een gekleurde liner aan kunt brengen langs de wimperrand. Deze look uit New York met een perfecte huid en aangezette wenkbrauwen past goed bij een opvallende eyeliner.

Kun je geen genoeg krijgen van al deze waanzinnige producten en tips van MAC? Bekijk dan het Youtube kanaal van Mac eens, er staan naast handige tips ook informatieve tutorials op met de nieuwste producten en trends van MAC. Vind je de limited editions ook altijd zo mooi, dan moet je helemaal even kijken want de meeste MAC collecties die uit komen hebben hun eigen promofilmpjes!

Ken jij het Youtube kanaal van MAC al? Welke trend zou je zelf wel eens willen dragen? 

Deel dit artikel
Back to top