Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 23 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Ik ben dol op paars! En vooral deze nieuwe toppings van Bourjois. Review volgt binnenkort, de producten zijn in juli te verkrijgen. 

Gezond eten is niet alleen belangrijk, maar bewegen ook! Meerdere keren per week bevind ik mij bij Sportschool Ben Rietdijk. Lekker workouten!

Qualitytime met vriendinnen. Sacha kan echt heeeerlijk koken en alles was perfect verzorgd. Gezellig avondje!

Mama had het idee om zelf een maxi rok te maken voor mij. Zo gezegd zo gedaan, stof gekocht en in elkaar gezet! Nu heb ik een hele mooie rok die niemand anders heeft :)

Beetje nail-arten. Zag dit voorbij komen op het blog van Cynthia (misslipgloss) en wilde het ook proberen! Paarse kleur is van Herome en de gouden glitters van The New Black. 

Vrijdagmiddag heerlijk naar een duinmeertje geweest met m''n oppaskindje. Goed ingesmeerd: niet verbrand en zelfs geen zonneallergie!!
Vivianne:

Ik ben dol op vis en maakte voor mij en mijn broertje een heerlijk zondagsmaaltje..

Lief subtiel kettinkje van BOHO Amsterdam <3, bekijk zeker even hun webshop www.bohoamsterdam.nl

Heerlijke Kusmi-tea en scones.. Het is maar goed dat ik niet in Londen woon denk ik!

Bonjour! Hier draag ik de zomerse look van Bourjois ''Summer in Montmartre''

Samen met Debbie ben ik naar Jo Malone geweest in de Bijenkorf in Den Haag.. Er staan al ruim twee weken prachtige dozen voor mijn neus vol geurige Jo Malone producten, dus ik moest eigenljk wel iets kopen!

Deze schattige collage vond ik op internet, Jo Malone Red roses ruikt naar een grote tuin met prachtige rozenperken waar je zo in wil vallen, wel zonder prikkelige doorns natuurlijk ;-)

Debbie:

Mooie nieuwe spullen van The New Black, ik vind het echt een te cool merk, heb jij al iets in hun webshop gekocht? Het is "gewoon" een Nederlandse winkel, dus je hebt geen kans op invoerrechten...

Zondagochtend en Emo wordt langzaam wakker in het zonnetje, wat is het toch een lekker beertje.

Jullie zijn het toch niet vergeten, hè? De zon is heerlijk, maar je moet je echt goed beschermen, ik heb alweer teveel roodverbrande huidjes voorbij zien komen.

Grappige vertaling, hebben jullie ook last van een breekbare huid?

Even terug in de tijd, vorig jaar was ik op paradijselijk Klein Curacao, wat een geweldige ervaring was dat. Ik moet gewoon nog een keer terug! Wil je  meer over Curacao lezen, check dan de artikelen hier

Woensdagavond zat ik bij de kapster....niet bij één dit keer, maar twee kanjers. Als je bij mij in de buurt woont (in de Hoeksche Waard in de buurt van Rotterdam & Dordrecht) dan kan ik de kapsalon Yourstyle in Puttershoek echt aanraden. Vraag naar Colinda of Conny! Ze werken er met Moroccanoil & Kevin.Murphy www.kapsalon-yourstyle.nl

het resultaat! Wat meer kleurschakeringen door mijn haren heen en wat langere, losse lagen zodat het wat mooier valt, ik ben er heel blij mee!

Eindelijk was het zover, de Jo Malone counter in de Bijenkorf in Den Haag is open! Natuurlijk moest ik daar even naar toe om te shoppen, het resultaat hebben jullie gezien in mijn shoplog van vrijdag.

De cosmetica afdeling van de Bijenkorf in Den Haag is compleet vernieuwd, het is heel erg mooi geworden en zeker een bezoekje waard. De enige "echte" Armani counter is ook open, naast deze prachtige parfums (ik ben gek op Rose D''Arabie en Cuir Noir) kun je er eindelijk ook de make-up van Armani kopen! Binnenkort meer hierover.

Ik was ook erg nieuwsgierig naar het nieuwe merk BE Creative Make Up dat je bij ICI Paris XL kunt vinden. Ik heb zelf al wat producten getest, maar het is toch nog leuker om alles in de winkel te zien liggen, wat een heerlijk groot assortiment! Wil jij ook wel kennismaken? Doe dan mee met onze winactie die je hier vindt.

Op vrijdag had ik in het Hilton Hotel in Rotterdam (dat trouwens enorm mooi is geworden!) een gesprek met Carlos Huber van Arquiste parfums. Zo''n leuke man die vol passie vertelde over "zijn" geuren die allemaal een historisch verhaal vertellen. Binnenkort vertel ik je er meer over en zie je ook de prachtige visuals en natuurlijk vertel ik je over mijn favoriet Infanta en flor. Je kunt Arquiste parfums o.a. kopen bij Celeste parfums in Den Haag & Mostert & Van Leeuwen in Rotterdam

Op vrijdagavond samen met manlief in de zon op het terras bij Hotel New York een grote schaal garnalen, kreeft en krab oppeuzelen onder het genot van een droge witte wijn.....wat een leven!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top