Fashion

Video - shoplog van Jo Malone, Zara & Skins

Na lang wachten opende afgelopen weekend de prachtige Jo Malone counter in de Bijenkorf Den Haag, daar moest ik natuurlijk naar toe! Samen met Vivianne heb ik gisteren heerlijk geshopt op de vernieuwde cosmetica-afdeling waar je deze counter kunt vinden en natuurlijk "moesten" we ook wat kopen. Ook de Skins counter kon ik niet voorbij lopen zonder even te gaan snuffelen en voor ik het wist, had ik weer een geurkaars afgerekend! Maar dat was niet alles, kijk je even mee naar mijn shoplog?

Wat is Zara toch een fijne winkel, ik kan er altijd wel iets moois of leuks vinden, vooral op de schoenenafdeling! Ik hou van die prachtige schoenen die Zara verkoopt tegen (voor mij) redelijke prijzen. Ik heb een behoorlijk dure smaak, dus dan vallen prijzen van 60 euro voor een paar schoenen weer een beetje mee. En tja...we hebben vast allemaal wat een "weak spot", voor mij zijn dat duidelijk mooie schoenen en kokerrokken!

Wil je ook een kijkje nemen bij Jo Malone? De enige counter in Nederland vind je in de Bijenkorf in Den Haag, de winkels van Skins vind je op negen locaties in Nederland, vind alle informatie via www.skins.nl. Zara heeft natuurlijk behoorlijk wat filialen, maar ook een hele fijne webshop, meestal bestel ik mijn spullen daar.

Ben jij al geabonneerd op het YouTube-kanaal van Beautyscene? Doen hoor, want zo mis je nooit een video, zelfs geen shoplog! En wat vinden jullie, moet ik dit toch nog een keer doen?

Deel dit artikel
Back to top