Reviews

Get ready for summer ! De perfecte voorbereiding voor een zonvakantie

De examens zijn achter de rug, de schoolvakanties gaan binnenkort ook van start en dan is het voor veel mensen ook tijd voor een zonvakantie. Maar nu het economisch wat minder gaat, heb ik begrepen dat meer mensen ervoor kiezen om in Nederland te blijven, iets wat prima gaat lukken natuurlijk! Maak jouw tuin of balkon extra gezellig, zorg voor wat fijne boeken en spelletjes, plan eens een barbecue voor vrienden en familie en je waant je zo in een vakantie oord. Nu alleen nog zorgen voor fijn, zonnig en warm weer, wie kan dat regelen? Ik vind dat we het verdiend hebben, maar helaas blijft het altijd weer even afwachten in ons kleine kikkerlandje, het zou zo heerlijk zijn!

zonvakantie voorbereiding : welke bronzer neem ik mee?
Heb jij geen geduld om op het mooie weer te wachten en zoek jij de zon alvast op, dan is het best een goed idee om op beautygebied wat voorbereidingen te treffen. Ga jij over een paar weken de zon opzoeken? Dan kan het geen kwaad om de huid goed voor te bereiden op de zon, zo kun je snel en veilig een lekker kleurtje krijgen.

Inneov voedingssupplementen
Kennen jullie deze bijzondere pillen al? Als je 30 dagen voor jouw zonvakantie begint met het slikken van deze voedingssupplementen dan is de huid beter voorbereid op de (felle) zon op jouw vakantiebestemming. Er zijn twee versies, een voor de zongevoelige huid en een voor de huid die normaal tot makkelijk bruin wordt. De versie voor de zongevoelige huid zorgt ervoor dat de huid beter voorbereid is door extra anti-oxidanten toe te voegen aan het lichaam, daardoor worden de huidcellen gestimuleert en sterker. Ze zijn beter bestand tegen de "aanslag" van de zonnestralen. De versie voor de normale huid werkt in principe hetzelfde, maar richt zich nog wat meer op het voorkomen van schade en het hydrateren van de huid, ook zorgt Inneov ervoor dat de huid langer bruin blijft. Geloof me, het werkt echt! Ik heb rond mijn vakantie (ervoor en erna) de "normale" versie gebruikt en ik geloof dat ik echt langer bruin ben gebleven en ik niet verveld ben. Uiteraard moet je deze voedingssupplement wel combineren met een goede zonbescherming!
Inneov zongevoeligheid EUR 26,00

Inneov Intensieve zon antiox EUR 18,00
Zonvoorbereidende serums
Lancaster Tan preparer sun preparing hydrating serum EUR 36,00 & sun preparing hydrating water EUR 32,00
Guerlain en Lancaster hebben nu ook zonvoorbereidende serums en waters, die eigenlijk op dezelfde manier werken als de voedingssupplementen, alleen dan van buitenaf. Persoonlijk denk ik dat de voedingssupplementen beter werken, maar ik kan mij ook voorstellen dat je liever toch een product op de huid gebruikt. De serums en het water werken eigenlijk op dezelfde manier, ze stimuleren het pigment in de huid voordat de zon het gaat doen, hierdoor zul je merken dat de huid makkelijker en sneller bruin wordt. Dat is natuurlijk wel prettig, zo kun je misschien wat vaker in de schaduw gaan zitten terwijl je toch met hetzelfde tintje thuiskomt na de vakantie. De serums zorgen ook voor extra hydratatie en verzorging, dat is hard nodig na een zonvakantie.
Guerlain Terracotta sun serum EUR 51,36
Zelfbruiners
Heerlijke zelfbruiners van St. Tropez, Guerlain, Dior, Sisley, Collistar, Clinique, Garnier en L''Oreal
Zelfbruiner hoort niet echt thuis tussen deze producten zou je denken, maar is natuurlijk wel een handig middel om de huid van een subtiel kleurtje te voorzien voordat je richting zonnige bestemming gaat. Stel je voor dat je naar een prachtige bestemming als Curacao gaat, waar het behoorlijk warm is. Zodra je op jouw bestemming aankomt trek je een zomerse outfit aan....tja, dat combineert misschien niet zo met de nog bleke huid? Je bent dan misschien geneigd om snel en lang in de zon te gaan zitten om een beetje bij te bruinen, waarbij je het niet zo nauw neemt met de zonbescherming. Bruinen kan je misschien niet snel genoeg gaan....toch is het geen goed idee, veilig in de zon zitten, liggen of sporten staat voorop. Kortom...soms is het misschien geen slecht idee om een paar dagen voordat je op vakantie te gaan een zelfbruiner te gebruiken, dan heb je jouw eerste kleurtje (veilig) in the pocket! Oh ja, natuurlijk beschermt dat bruine kleurtje je niet tegen de zon, net zo min als een tintje door de zonnebank daartegen helpt.
vergeet niet de huid goed te scrubben voordat je met zelfbruiner in de weer gaat! Guerlain Terracotta sunscrub EUR 51,36 & Collistar Magico scrub EUR 18,81
Geloof jij in dit soort producten? Ga jij voorbereid richting de zon of doe jij niets aan zonvoorbereiding? Ik zou het je zeker wel kunnen aanraden, speciaal als je juist gevoelig bent voor de zon.
?>
Deel dit artikel
Back to top