Inspiratie & Tutorials

Perfecte vaderdag cadeau's - speciaal geselecteerd door Mr. Beautyscene

Mr. Beautyscene zien jullie eigenlijk nooit voorbij komen op Beautyscene, maar ik kom hem dagelijks in de badkamer tegen tijdens zijn beautyritueel. Haha...nee, dat ritueel valt heel erg mee, want echt ijdel is hij ook niet te noemen. Alhoewel? Eigenlijk is hij best ijdel, hij zorgt dat zijn haar kort blijft, gaat af en toe onder de zonnebank, tilt zich suf aan gewichten in de sportschool en smeert braaf zijn cremetjes. Natuurlijk mag een fijne eau de toilette niet ontbreken om alles "af te maken". Ik heb een kijkje genomen in zijn toilettas, kijk je even mee?

Natuurlijk staan zijn producten normaal in de badkamer, maar tegenwoordig bewaart hij zijn spullen steeds vaker op zijn kantoor.....zou dat nu komen omdat ik de hele badkamer heb ingepikt? Nee toch zeker? Hoe dan ook, hij heeft graag zijn spulletjes bij elkaar, dus voldoet zo''n toilettas eigenlijk prima, misschien laat ik het maar zo staan! 

Speciaal voor vaderdag krijgen jullie vandaag een "exclusief" kijkje in de toilettas van Mr. Beautyscene, eens kijken wat zijn favoriete producten zijn! Misschien krijg je er nog inspiratie door voor Vaderdag? Vergeet het natuurlijk niet, zondag 16 juni is het Vaderdag in Nederland en ik vind dat we de mannen van Nederland best eens een beetje mogen verwennen op beautygebied.

Tijdens het douchen is Mr. Beautyscene niet echt kieskeurig, meestal gebruikt hij de douchegels die er staan, ik zorg er altijd wel voor dat er een paar fijne staan, meestal in de geuren die hij gebruikt, zoals deze van Boss (die is volgens mij niet meer te koop, hij heeft hem voor zijn verjaardag gekregen van iemand). Sisley eau de campagne (EUR 47,70) is ook een mooie showergel met plantaardige ingrediënten die heel groen ruikt, het is een unisex geur, maar ik vind hem toch meer mannelijk. Nieuw in de badkamer is de geweldige Philips Airfloss (EUR 99,95), een uitkomst voor Mr. Beautyscene die gek ik op flossen! Hij flosst de hele dag door, iets wat zeker heel goed is voor de mondhygiëne. Deze airfloss doet zijn werk heel goed, met een snelheid van 70 km/u spuit de Airfloss water en lucht door de spuitmond, waardoor vuil en bacteriën direct worden verwijderd. Echt...het werkt absoluut verslavend, ik ben er ook dagelijks met plezier mee in de weer en het werkt perfect!

Qua geuren heeft Mr. Beautyscene best een uitgesproken smaak, al moet je hem niet vragen naar ingrediënten of types geuren, hij vindt iets lekker of niet. Hij houdt niet van de bekende 13-in-een-dozijn geuren, het mag wel wat aparter en vooral stoerder, hij houdt niet van typische sportieve en/of aqua geuren. Ik merk toch wel dat hij kruidige en houtachtige geuren het meest gebruikt, al wisselt hij wel heel veel geuren af (kan ook niet anders met een verzameling van meer dan 50 geuren). De laatste weken ruikt ik heel vaak de Armani eau de nuit (EUR 67,00) en Spicebomb (EUR 58,00), al is hij wel erg zuinig en sprayt hij maar weinig parfum op, dat mag van mij best wel wat meer eigenlijk. Niet dat hij stinkt hoor.....

Onder de zonnebank gaat Mr. Beautyscene ook af en toe, meestal in de wintermaanden en dan niet vaker dan 1 keer per twee weken. Daarbij gebruikt hij dan wel een speciaal product voor onder de zonnebank, maar waarom dat nu een roze fles is? Hij heeft zich blijkbaar weer iets aan laten praten in de sportschool en tja, als het werkt dan maakt het toch niet uit welke kleur het flesje is? Nee....natuurlijk niet, mr. Beautyscene! De nieuwste James Bond 007 Ocean Royale eau de toilette (EUR 18,98) vind ik wel een geur die past bij een man die net van de sportschool terugkomt, een tikje sportief en toch mannelijk en stoer. Hebben jullie mijn verslagje over deze geur al gelezen?

Gezichtsverzorging is sinds een jaar of tien een dagelijks ritueel, zowel in de avond als in de ochtend. Tijdens zonnige dagen of op vakantie gebruikt Mr. Beautyscene graag de oil-free sunblock van Murad (EUR 24,79), een fijne hydraterende creme vol anti-oxidanten die beschermt met SPF30. De sunblock trekt snel in de huid en laat geen plakkerig of glimmend laagje achter, iets waar Mr. Beautyscene een hekel aan heeft (en welke man ook niet?). De huidverzorging van Armani gebruikt hij al een aantal jaren, dit Fortifying serum (EUR 60,00) van de Skin Minerals for Men lijn is een serum dat hij als 47-jarige toch wel nodig heeft. Het verstevigt de huid en zorgt 

Helemaal nieuw is de Rayman gezichtsolie (EUR 55,00), die ik pas voor hem heb meegenomen van de open dag bij Skins. Dit is echt zijn favoriet aan het worden en ik begrijp helemaal waarom. In de aluminium verpakking bevindt zich een blend van allerlei organische, natuurlijke oliën zoals jojoba-, argan-, abrikozenpit-, olijf-, arnica-, calendula- en lavendelolie. De olie is geschikt voor zowel het geschikt als het eventuele kale hoofd van mannen en is speciaal afgestemd op de grovere, dikkere huid van de man. De olie trekt zeer snel in de huid, maar laat wel een hele mooie, gezonde glans achter waardoor de huid er na een paar dagen echt veel beter uit gaat zien. Echt...ik zag het verschil zo goed, de huid oogt gezonder, frisser en voelt ook prettiger aan. Dit is dus echt een aanrader, jammer dat er geen SPF in zit, anders was het zeker het perfecte zomerse product. Maar samensteller Ray Simons is bezig met de ontwikkeling van nog meer producten, we wachten het rustig af! Meer informatie vind je op zijn website : http://raysimons-online.com

Last but not least, de KOH Nail Clipper (EUR 20,30), die heilig is voor Mr. Beautyscene, daar mag dus echt niemand aankomen, zelfs ik niet! Toch doe ik het stiekem weleens, het is nl. de beste nagelknipper die er is.  De nagelknipper is gemaakt van RVS en is echt oersterk, hij gaat nooit, maar dan ook nooit kapot, wat je er ook mee doet. Kortom, een must voor iedere man en zeg nu zelf, hij ziet er ook nog eens mooi uit qua design.

Heb jij ook zo''n vader, broer of partner die best een beetje ijdel is? Of gaat de ijdelheid misschien nog wel veel verder? Misschien gebruikt jouw partners ook weleens make-up? Heeft hij deodorant in alle geuren die er zijn of staat hij iedere ochtend een uur voor de spiegel om zijn haren in model te krijgen? Kortom, voor zulke vaders is het vast niet lastig om iets leuks te zoeken voor vaderdag, duik gewoon de beautywinkel in, er is voldoende moois te koop!

Ga jij voor een beautycadeautje voor Vaderdag?

Deel dit artikel
Back to top