Nieuws

Lancome Show by Alber Elbaz collectie - 15 juni 2013 in de winkels

Make-up fans kijken er al een tijd naar uit, de vrolijke samenwerking tussen Lanvin ontwerper Alber Elbaz en Lancome. De leuke teaserfilmpjes hebben jullie misschien al gezien op YouTube of social media, maar de producten bleven nog een tikje geheim. Vandaag vertel ik je er alvast wat over in dit nieuwsartikel, vanaf 15 juni kun je de producten ook vinden bij de bekende Lancome verkooppunten. Kijk je even mee naar de informatie over de Lancome Show by Alber Elbaz collectie?

De collectie bestaat uit nieuwe en bestaande producten die elk in een bijzonder en kleurrijk jasje zijn gestoken. De cartooneske designs zijn wel even wat anders dan de basic, glanzende zwarte verpakkingen die je normaal bij Lancome ziet. De verpakkingen zijn wit en voorzien van de tekeningen van Alber Elbaz himself! Alber heeft goede herinneringen aan Lancome, zijn moeder was groot fan van dit mooie merk en bij zijn reizen vanaf New York JFK airport moest hij altijd wel iets voor haar meenenem. Hoe trots zou zijn moeder nu zijn? 

Lancome mascara EUR 33,00 (geen nieuw product, wel een speciale verpakking, alleen in zwart te koop)


Hypnose Doll eyes in zwart


Hypnose in zwart


Hypnose Star in zwart

Hypnose Drama in zwart

Ombre Hypnose drama eyes EUR 29,00Ombre hypnose Doll eyes EUR 29,00

Ombre Hypnose Star eyes EUR 29,00

Hypnose palette Drama show EUR 58,00

Hypnose palette Doll eyes show EUR 58,00

Hypnose palette star eyes show EUR 58,00

Hypnose falsies show EUR 40,00


De losse oogschaduws en palette's zijn nieuwe kleuren of kleurencombinaties, ze zijn allemaal speciaal samengesteld voor deze collectie en zullen slechts tijdelijk verkocht worden. De valse wimpers, de eerste die Lancome uitbrengt, zijn behoorlijk opvallend en ook wel een tikje aan de prijs. Op de redactie van Beautyscene worden we in elk geval heel vrolijk van deze schattige verpakkingen, net even anders dan anders en lekker opvallend in de toilettas.

De Lancome Show by Alber Elbaz collectie zal vanaf a.s. zaterdag 15 juni 2013 te koop zijn bij de vaste verkooppunten van Lancome zoals De Bijenkorf en ICI Paris XL. Ben jij van plan om één van deze leuke items aan te schaffen? 

Deel dit artikel
Back to top