Reviews

Video - Philips Visapure review & tutorial

Een paar maanden geleden heb ik jullie al verteld over de Visapure van Philips, de elektrische gezichtsborstel die de huid veel beter reinigt dan als je dat met de hand zou doen. Een heel fijn apparaat, maar ik krijg er de laatste tijd regelmatig vragen over. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de introductie van de Clarisonic in Nederland, een vergelijkbaar apparaat dat ik ook al heel lang gebruik. Vandaag heb ik een video voor jullie met daarin een review en "tutorial" van de Visapure, kijk je mee?

Kun je de video niet zien? Klik dan hier

In dit eerdere artikel kun je alle informatie over de Visapure nog eens teruglezen, daar lees je o.a. dat de borsteltjes bestaan uit 17.000 borstelhaartjes. Er zijn twee soorten van de Visapure te koop, de roze meer uitgebreide versie (adviesprijs EUR 169,99) en de lichtblauwe simpelere versie (adviesprijs EUR 149,00). Bij aankoop van de roze versie krijg je trouwens 2 borsteltjes en niet maar één zoals ik per abuis vertelde in het filmpje.
Je moet de borstels na een maand of drie vervangen, net zoals je zou doen met een elektrische tandenborstel, met de exfoliërende borstel kun je wel wat langer doen omdat je die maar één keer per week gebruikt.

Wat vind ik van de Visapure?
Na een paar maanden gebruik ben ik niet helemaal overtuigd van de Visapure, ondanks dat ik een fanatieke voorstander ben van een elektrische gezichtsreiniger. Ik merk toch dat ik deze eigenlijk laat liggen, ten gunste van de concurrent. Ik vind de Visapure minder fijn in de hand liggen, ik irriteer mij aan de ronddraaiende borstel die mijn haren meetrekt over mijn gezicht en vind de oplader/houder echt niet handig. Dit is zeker geen slecht product, uiteindelijk is het resultaat prima en vergelijkbaar met de concurrent, maar in de praktijk vind ik de Visapure net iets minder fijn. Een slecht apparaat is het zeker niet en op zich is het zeker een aanrader als je nu jouw gezicht met de hand reinigt, de Visapure is daar echt vele malen beter in. Kortom, een apparaat dat doet wat het belooft, maar nog wel wat verbeterpuntjes heeft, hopelijk pikt Philips ze op en maken ze de Visapure nog beter.

Waar koop je de Visapure?
Overal, in iedere elektronicazaak maar bijvoorbeeld ook bij Bol.com, daar kun je trouwens ook de extra borsteltjes kopen, inmiddels zijn er zelfs 5 verschillende, al vind ik ze nog niet in de webshop van Bol.com. Voor alle informatie over Visapure ga je naar de website van Philips.

Heb jij inmiddels de Visapure al eens getest? Philips biedt volgens mij nog steeds aan dat je de Visapure een maand lang mag testen, bevalt deze dan niet, dan mag je de Visapure terugsturen en krijg je jouw geld terug. Misschien toch een leuke manier om deze te testen?

Deel dit artikel
Back to top