Reviews

Bourjois Rouge Edition Shine lipsticks - review & foto's

Bourjois kwam al eerder met de Rouge Edition lipsticks en deze lijn wordt uitgebreid met Rouge Edition Shine lipsticks. Deze lipsticks beloven jouw lippen te voorzien van intense kleuren met een glanzende finish. De lipsticks verzorgen de lippen als een balsem, voorzien ze van een fris kleurtje met een mooie glans. Kijk je mee naar de review, die ik samen met Vivianne heb gemaakt? Oh ja, de nagellakjes die "horen" bij de lipsticks zijn ook heel mooi, kijk dus snel verder...
 
Je kunt de lipsticks namelijk combineren met de bijpassende nagellakken. Bij de lipsticks zijn namelijk ook bijbehorende 1 seconde nagellakken. De kleur van de nagellak hoort bij de kleur van de lipstick huls. Maar ze zijn natuurlijk ook leuk om apart te gebruiken!

De lipsticks bevatten mangoboter-extract dat de lippen voedt en hydrateert. De lipsticks glijden over je lippen heen en geven een mooie glanzende kleur. Benieuwd naar de swatches en full-face foto’s van Vivianne en mij? Hier komen ze!

20: 1, 2, 3 soleil - 21: Rouge making of


20 - 1, 2, 3 soleil. Mooie oranje/rode tint. Haalt de kleur van de blush mooi naar voren!

21 - Rouge making of. Perfecte rode glanzende kleur. 

22: Famous fuchsia - 23: Grenade in


22 - Famous fuchsia. BAM: pink! Viev dacht dat ze geen felle roze kleur kon hebben, nou echt wel! Staat prachtig. 

23 - Grenade in. Mooie kersrode kleur. Zou ik zelf nooit kopen, maar achteraf staat ''ie toch best goed!
24: Rose xoxo - 25: Mauve tabloïd


24 - Rose xoxo. Bevat parelmoer en behoorde daarom niet echt tot onze favorieten. 

25 - Mauve tabloïd. Ook al een parelmoer tint, meh.. niet mijn ding!
26: Beige démocrachic - 27: Oh my doll


26 - Beige démocrachic. Een bruine nude kleur, staat Viev echt prachtig! In de huls lijkt hij bruiner, maar op de lippen is hij prachtig nude!

27 - Oh my doll. Een te schattige roze kleurtje. Echte poppenlipjes krijg ik hiervan!

Onze favoriete lipsticks! Malou draagt 27: Oh my doll en Vivianne draagt 22: Famous fuchsia. 
Viev en ik zijn fan van de nieuwe shine lipsticks van Bourjois. Ze glijden makkelijk over de lippen heen, zijn verkrijgbaar in mooie kleurtjes en verzorgen de lippen ook nog eens! Het zijn geen longlasting lipsticks, maar dat beweerd Bourjois ook niet. Ze blijven dus niet heel lang zitten, heb ik verder geen problemen mee. Ik breng dit product maar al te graag een aantal keer per dag aan! Ze liggen nu al in de schappen bij onder andere Etos, ICI Paris XL en andere drogisterijen. Ze zijn EUR 12,99 en zijn hun geld helemaal waard!

Zoals ik jullie vertelde, zijn er ook nieuwe nagellakjes te vinden in het schap van Bourjois, er zijn drie nieuwe kleuren en de gele kleur bestond al. Je kunt ze natuurlijk combineren, maar dat hoeft helemaal niet! Je kunt mixen of matchen, net wat je zelf leuk vindt!
21: Sunndy Sunday - 25: Méli melon - 26: Blue no blues - 27: Green fizz
21: Sunny Sunday - dekt niet helemaal goed in twee lagen. Lekker zomers en mooi bij een bruinde huid!
25: Méli melon - mooie oranje peachy kleur. Dekt prima in twee lagen. 
26: Blue no Blues - super mooie blauwe kleur. Echt mijn favoriet. Dekt in twee lagen. 
27: Green fizz - appeltjesgroen! Of meer mintgroen.. in ieder geval extreem zomers! Dekt ook mooi in twee lagen.  
 
Deze nagellakken zijn echt mijn favoriet. Ze drogen ontzettend snel en hebben een mooie gelformule zonder dat je gelnagels op hebt! Ik ben fan. Zeker van de blauwe! Ze blijven trouwens ook goed zitten met een goede topcoat. De kleuren van Bourjois heb ik vaak wel 1,5 week op mijn nagels zonder te chippen! Aanraders dus. Ze zijn overigens EUR 8,49 per stuk en ook verkrijgbaar bij onder andere Etos en ICI Paris XL

Hebben jullie de producten al in de winkels gespot? En welke zou je willen aanschaffen? Viev en ik zijn benieuwd!
Deel dit artikel
Back to top