Nieuws

Alle MAC cosmetics collecties op een rijtje, ken jij het overzicht al?

MAC fans weten het allang, op Beautyscene kun je altijd alle informatie vinden over de nieuwe collecties van MAC. Als grote fan doe ik echt mijn best om alles goed bij te houden, al valt dat soms niet mee. MAC brengt maandelijks meerdere (tijdelijke) collecties uit en dat betekent dat er behoorlijk wat nieuws te melden is, maar ook dat er soms weleens iets wijzigt. Wil jij ook op de hoogte blijven, dan kun je het beste mijn "MAC collecties" overzicht regelmatig bekijken, kijk je even mee?

In dat artikel (dat je hier vindt) hou ik al sinds 2007 bij welke MAC collecties er allemaal uitkomen, zolang ben ik ook alweer online bezig als beautyblogger, wat vliegt de tijd toch! Ik heb alle collecties gerangschikt op datum, de nieuwste komen bovenaan te staan en met de directe linkjes kom je uit bij de artikelen die gaan over die collecties.

De laatste tijd is het echter een beetje lastig om dit overzicht goed bij te houden, omdat ik de informatie vaak heel kort van te voren ontvang (heeft met de informatieverstrekking vanuit MAC internationaal te maken) en omdat er de afgelopen maanden soms "last minute" iets veranderde. Hoe goed ik ook mijn best doe om dit bij te houden, het kan dus weleens zijn dat er iets niet helemaal klopt. Zo was de All about orange collectie alsnog online te koop i.p.v. exclusief bij enkele filialen van de Bijenkorf, zoals eerder was gecommuniceerd. En is de release van de Rihanna loves MAC summer collectie toch weer een weekje uitgesteld, zoals je inmiddels ook kunt lezen in dit artikel.

Ben je fan van MAC en wil je het liefst niets missen, zet dan het MAC collecties overzicht in jouw favorieten en check het regelmatig even op eventuele wijzigingen. Natuurlijk kun je ook altijd even bij jouw favoriete MAC verkooppunt navragen wanneer en of bepaalde collecties te koop zullen zijn, zo hoef je echt niets te missen. Mijn laatste tip is om mij te volgen op Twitter, daar deel ik dit soort nieuws natuurlijk altijd zo snel mogelijk.

MAC collecties overzicht

Heb jij de nieuwe MAC collecties inmiddels ook al in jouw agenda gezet? Wat wil je echt niet missen de komende tijd?

Deel dit artikel
Back to top