Nieuws

Get ready for summer: Nagels matchen met jouw zomerse outfit

Alle Fashionista''s en Nailista''s op gelet: De nagels mogen weer gezien worden deze zomer! Hou je wel van opvallende nagels en ben je niet bang om een apart design te dragen? Dan moet je zeker even een kijkje nemen naar de L''Oreal Paris Color Riche Nail a Porter nagels, dit zijn nagels met een toffe nail-art waarmee je in drie simpele stappen prachtige nagels krijgt. Wil je liever een fel kleurtje op jouw nagels? Essie heeft speciaal voor Ralph Lauren vier nieuwe kleurtjes ontwikkeld die passen bij de Eau de Toilette Big Pony! Wil je ook graag de laatste trends op jouw nagels?

Droom jij ook van prachtige lange nagels met de perfecte amandelvorm? Wij wel! Lange nagels hebben en houden is helaas niet zo makkelijk en kost vaak veel tijd. L''Oreal Paris kwam met de perfecte oplossing: L''Oreal Color Riche Nails a Porter EUR 9,99, goed gevormde flexibele kunstnagels die je in drie eenvoudige stappen op de nagels kunt aanbrengen. Daarnaast zijn de ontwerpen geïnspireerd op de allerlaatste catwalktrends, zo worden jouw nagels echte blikvangers die je kunt matchen bij jouw zomerse outfit. De L''Oreal Paris Color Riche Nails a Porter kunstnagels zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist en parfumerie.

In drie handige stappen breng je de flexibele kunstnagels aan op jouw eigen nagels. Door de handige plakstrips beschadig je jouw eigen nagels niet en blijven ze goed zitten. 

De AvantGardes staan helemaal in het teken van de grafische prints die we veel voorbij hebben zien komen tijdens de Paris Fashion Week. Tuxedo Chic is een hele edgy print die zeker zal opvallen tijdens het dragen ervan, witte nagellak is helemaal hot en dit ontwerp past daar zeker bij! Neo-Couture bevat twee verschillende ontwerpen en het is dan ook de bedoeling dat je deze met elkaar combineert.

Hou je wel van een pittig ontwerp en hou je wel van een spannend ontwerp? Kies dan voor de Haute-Coutures, de meest ''sophisticated'' ontwerpen uit deze collectie. Drama Queen heeft een opvallende gouden rand en zal zeker in combinatie met gouden accessoires niet misstaan. Killer Nude is weer eens wat anders dan een gewone ''Nude'' nagel en is zeker niet saai! Matte Mania past heel goed bij de donkere trends die we voorbij hebben zien komen, heb je een leren item? Dan kun je Matte Mania daar vast goed mee combineren. 

De Iconics zijn klassieke Franse ontwerpen die ook zeker niet mogen ontbreken deze zomer. Femme Fatale is een prachtige dieprode kleur die bij perfect zal staan met een ''Little Black Dress'' en een opvallende rode lipstick. Hou je niet zo van opvallende kleurtjes of prints? Maar wil je wel echte ''perfect nails''? Ga dan voor de French Touch, subtiele nagels met een klassiek wit randje. Deze nagels kun je heel goed matchen met een zachte nude-look of bij jouw witte strandoutfit.

De bekende polo''s van Ralph Lauren kennen we allemaal wel en vallen altijd lekker op door hun zomerse kleuren. Essie heeft speciaal voor Ralph Lauren vier verschillende kleurtjes ontworpen die perfect passen bij de vier verschillende geuren van Big Pony Eau de Toilette. De items van Ralph lauren hebben ook de vrolijke kleuren van deze zomerse samenwerking zo kun je naast je polo of jurkje ook je nagels en je parfum met elkaar matchen! De set bevat een schattig cadeau tasje, een fles eau de toilette Big Pony van 50 ml en een bijpassend Essie lakje voor EUR 58,00. 

De hemels blauwe nummer 1 is een sportieve geur! Een frisse aqua geur met noten van citrus, witte lotus en grapefruit. 

De paarse nummer 4 is de meest volle en sensuele geur van de vier geuren. Een combinatie van wilde kers en amber is in het parfum verwerkt.

Deze knalroze nummer twee is een wat meer orientaalse fruitige geur. Deze zoete geur bestaat uit een combinatie van cranberry en tonkaboon als de belangrijkste noten.


En als laatste de nummer 3, een hele frisse zachte groene geur die goed past bij een heerlijke wandeling door de natuur. De noten van peer en mimosa zijn onder andere verwerkt in dit parfum. 

De Ralph Lauren Big Pony setjes met bijpassende Essie nagellak zijn vanaf nu te koop en je kunt ze vinden in de bekende parfumeriezaken.

Ik ben heel benieuwd naar de L''Oreal Paris Nail a Porter nagels en we gaan ze ook zeker uitproberen voor jullie al we ze binnen hebben! Want perfecte nagels met een leuke nail-art, daar zeggen we geen nee tegen. De setje van Ralph Lauren zijn leuk om cadeau te doen en zijn extra leuk omdat je jouw nagels perfect kunt matchen bij je polo of zomerse Ralph Lauren jurk.

Voor welke nagels zou jij gaan? Grafisch, klassiek, opvallend chic of toch gekleurd?

Deel dit artikel
Back to top