Nieuws

Rihanna fans opgelet, morgen is RiRi loves MAC summer te koop!

Even een korte reminder, morgen is het 20 juni, de dag waarop voor de tweede keer de succesvolle MAC RiRi Woo lipstick te koop zal zijn. Dit keer is niet alleen deze lipstick te koop, maar ook de rest van de RiRi loves MAC summer collectie, exclusief online via www.maccosmetics.nl. Ik heb er al eerder een artikel over geplaatst, maar daarna is de datum toch weer gewijzigd, vandaar de reminder. Kijk je nog even mee voor alle informatie?

Waarom duurde het nu eigenlijk zolang voordat we alle informatie kregen? Helemaal zeker weet ik het niet, maar het heeft waarschijnlijk te maken gehad met bovenstaande foto. Dit is de eerste promotiefoto die we zien van de samenwerking tussen Rihanna en MAC Cosmetics en die moest natuurlijk wel goedgekeurd worden door iedereen......iets wat iets langer duurde dan gepland! Maar....de foto en Rihanna zien er prima uit, nu zie je ook waarom je RiRi Woo moet hebben!

De RiRi loves MAC summer collectie is niet zo groot, maar ik weet zeker dat de echte fans heel graag iets zouden willen bemachtigen uit de collectie, je kunt morgen dan eindelijk jouw slag slaan. De collectie bestaat uit de volgende producten:


Lipsticks met een retro matte finish in de kleuren RiRi Woo, Heaux en RiRi Boy EUR 18,50 per stuk

Powder blush duo Hibiscus Kiss EUR 25,50
Lustre drops Barbados girl EUR 20,00

Vanaf morgen (20 juni 2013) zullen de producten exclusief worden verkocht in de online shop van MAC Cosmetics, via www.maccosmetics.nl. Je kunt de producten dus niet kopen bij de MAC counters, echt alleen online! De voorraad is weer beperkt en de verwachting is dan ook dat de collectie snel zijn uitverkocht. Wil je grote kans maken op een van de producten uit de RiRi loves MAC summer collectie? Zorg dan dat je morgen vroeg online bent en surft naar de online shop van MAC, aarzel niet als je wilt bestellen maar gooi alles snel in jouw mandje en reken af. (uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat de producten vanaf 12 uur te koop zullen zijn, ik neem aan dat ze in de middag bedoelen, maar ik weet het natuurlijk niet 100 % zeker)

Ga jij iets kopen?

Deel dit artikel
Back to top