Reviews

Essence Ticket to paradise - review en swatches

De allernieuwste limited edition van Essence ligt weer in de winkels en deze keer is deze collectie super zomers genaamd ''Ticket to Paradise''. Want een ticket naar een zonnig eiland, wie wil dat nu niet? In deze collectie zitten onder andere frisse lipglosses met bijpassende lipliners, gekleurde haarmascara om jouw lokken een extra tintje te geven en een opvallend gouden shimmer powder met een tropisch bloemenmotief waarmee je jouw gebronsde huid een gouden glansje kunt geven. Heb jij al zin in de zomer?

Wat een kleurige zomerse collectie!

01 Dive with me to the island, 02 Deep sea baby en 03 Tropical heat
De oogschaduws in een potje (EUR 2,89) hebben een metallic glans en zijn een beetje jelly van structuur. Als je de oogschaduws goed uitsmeert heb je er niet zoveel van nodig en kun je een dun laagje aanbrengen. De oogschaduws blijven goed op hun plek maar het aanbrengen gaat niet erg gemakkelijk. Verwacht ook geen knalkleuren, maar een subtiele kleur met heel wat glans en glitter...lekker zomers dus! 


De lipliners (EUR 1,39) geven een subtiel tintje aan de lippen en voelen zacht aan en hebben een jelly achtige textuur. De potloden brengen gemakkelijk aan en blijven goed zitten. Beide potloden zijn mat en goed gepigmenteerd. Je kunt gemakkelijk je hele lippen inkleuren met deze lippotloden want ze zijn zacht genoeg en voelen prettig aan op de lippen, daarna kun je er ook nog wat gloss overheen aanbrengen als je dat leuk vindt.

Wil je eens een kleurtje in jouw haar? Dan zijn deze haarmascara''s (EUR 2,99) misschien wel wat voor jou! Er komt flink veel kleur van deze haarmascara''s af en zeker als je blond haar hebt zullen de kleuren er echt uitspatten, je haar kan er wel een beetje slierterig uit komen te zien omdat het product vrij nat is, maar als het droog wordt en je het haar wat doorkamt, dan komt dat helemaal goed.

Deze nagellakjes (EUR 1,89) zijn semi-transparant en dekken dus niet helemaal. De blauwe en de gouden nagellak zijn het minst dekkend en de roze en oranje lakjes zijn goed gekleurd en zijn daardoor een stuk dekkender. Alle nagellakjes hebben 2 laagjes gehad en alle lakjes lakken goed behalve het mintgroene lakje, dat wat streperig blijft.
01 Dive with me to the island
02 tropical heat
03 Sun said Red
04 my treasure island
01 Sun said red, 02 treasure island en 03 dive with me to the island.
Deze jelly lipglosses (EUR 1,99) doen mij denken aan zomerse cocktails aan het strand. Alle drie de lipglosses zijn transparant en de blauwe gloss bevat een subtiel blauw met groen glittertje. De oranje gloss ruikt naar sinaasappels, de roze gloss ruikt naar frambozen en de blauwe gloss heel fris naar muntblaadjes. Swatches heb ik niet voor jullie gemaakt, want er was absoluut geen kleur te zien, natuurlijk wel een mooie glans.



Het Shimmer powder (EUR 2,99) is een echte eye-catcher en heeft een prachtige gebloemd motief. Deze shimmer powder kun je lichtjes over heel je gezicht aanbrengen maar bijvoorbeeld ook op de plekken waar de zon op jouw gezicht valt zoals de jukbeenderen. Deze shimmer powder glanst wel maar heeft geen glitters!

Essence ticket to paradise is vanaf nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Belgie. Het roze en het oranje lakje zijn erg mooi en zijn zeker de moeite waard. Ook het shimmer powder is een echte aanrader en is zeker mooi als jouw huid lekker bruin is!

Wat is jouw favoriet? Ga jij voor de shimmer powder of toch voor de geurende lipjellies? 
Deel dit artikel
Back to top