Nagel & Handen

In 5 minuten perfecte nagels met L'Oreal Paris Color Riche Nails a Porter

Perfect gevormde nagels met een mooi chique design en dat alles in nog geen vijf minuten, dat kan echt! Vandaag testte ik de L''Oreal Paris Nails a porter voor jullie uit en ik moet zeggen dat ik blij verrast ben! Deze nagels kun je eenvoudig bevestigen met een sticker op de nagels, ideaal voor onderweg of voor als je weinig tijd hebt en je toch perfecte nagels wilt hebben. De nagels voelen heel natuurlijk aan doordat de kunstnagels flexibel zijn, daarnaast blijven ook nog eens goed zitten. De L''Oreal Paris Color riche nails a porter zijn een echte musthave en zeker handig om in huis te hebben.

Van linksboven naar rechtsonder: French Touch, Killer Nude, Tuxedo Chic, Neo Couture, Matte Mania en Femme Fatale.
In dit artikel kun je de verschillende designs nog even van dichtbij bekijken. Alle designs zijn glanzend op ''Matte Mania'' na. Bij ''French Touch'' is het lichtroze deel doorschijnend om een natuurlijker effect te krijgen. De nagels beloven tot vijf dagen te blijven zitten en zijn gemakkelijk aan te brengen zonder lijm. 
De kunstnagels zitten in een handig plat doosje dat je gemakkelijk in je tas of koffer kunt stoppen. Dit is het design ''004 Drama Queen'' en hoe tof is dit ontwerp? Echt waanzinnig couture en lady-like voor een feestje maar toch ook chique voor bij een donkere avondlook.
Alle setjes bevatten 24 kunstnagels, voor elke hand zijn er 12 verschillende maten. Alle 12 maten zijn verschillend dus zelfs als je smalle nagelbedden hebt kun je deze nagels dragen. Zoals je ziet zijn de nagels best kort dus jouw eigen nagels moet je van te voren kort vijlen als je dat nog niet gedaan hebt. Verder zitten er nog stickers in om de nagels mee te bevestigen, een klein vijltje en een handleiding.

Zorg dat jouw eigen nagels schoon en kort gevijld zijn voordat je begint met het kiezen van de juiste vorm voor jouw nagels. De kunstnagels zijn vrij kort dus als je een lang nagelbed hebt zoals ik moet je een flink stuk van de eigen nagels af vijlen. Duw van te voren de nagelriemen terug zodat je de kunstnagel tegen het nagelbed aan kunt meten.

Bij elke kunstnagel hoort een nummer, voor mijn duim gebruik ik nummer 2. De kunst is om de sticker in het midden van de nagel te plakken, dat is niet heel makkelijk met mijn linkerhand maar het lukt wel. Vervolgens duw je de sticker goed aan en strijk je eventuele vouwtjes een beetje glad. De stickers zijn een van een stevig jelly materiaal en plakken behoorlijk goed aan de nagel vast. 

Hier zie je de stickers en de nummers nog even van dichtbij. Haal de stickers uit de verpakking en leg ze boven op het plastic. Zo kun je de nummers nog steeds goed blijven zien. Een klein minpuntje vind ik dat sommige stickers te groot zijn en daardoor niet op de nagel passen. Ik heb dat opgelost door een ander nummer te kiezen van een ongebruikte kunstnagel.

Vervolgens trek je het bovenste plasticje van de sticker af. Let op want de sticker plakt behoorlijk goed!

Vervolgens breng je de kunstnagel aan over jouw eigen nagel. De ronde kant van de kunstnagel moet tegen de nagelriemen aan komen. Ik heb gemerkt dat het makkelijkste is om eerst de kunstnagel tegen de nagelriem aan te duwen en hem vervolgens naar beneden te drukken tegen het nagelbed aan. Hou de kunstnagel nog een paar seconden stevig vast en je nagels zitten erop. Wil je de nagels korter hebben? Pak dan het kleine vijltje en vijl voorzichtig wat van de kunstnagels af, dat gaat niet echt heel makkelijk.

Dit is het eindresultaat!! Ik vind het echt heel chique en verzorgd staan, misschien nog wel net iets mooier dan nagelstickers van L''Oreal. We hebben allemaal wel eens dat er een nagel breekt en dat je daarna je nagels kort moet vijlen omdat het er anders niet meer zo netjes uit ziet, deze flexibele kunstnagels van L''Oreal Paris zijn daarom een de ultieme oplossing en een echte must-have om thuis te hebben liggen. Ik zou deze nagels gerust mee nemen op reis of als ik een afspraak heb en ''on-the-go'' mijn nagels nog even zou willen doen. Je hebt geen lijm nodig en er zit al een klein vijltje in het doosje om jouw nagels en de kunstnagels iets bij te vijlen.

Het grote verschil met ''gewone'' kunstnagels is dat deze nagels flexibel zijn en natuurlijk aanvoelen. Ik voel helemaal niet dat ik de kunstnagels draag en kan alles gewoon doen zonder dat ik ze voel zitten. Een minpuntje vind ik toch wel dat de nagels maar eenmalig gebruikt kunnen worden omdat je ze na gebruik niet meer opnieuw kunt opplakken en ander punt van kritiek: de kunstnagels zijn erg kort. Mocht je lange nagels hebben dan komen jouw eigen nagels onder de kunstnagels vandaan en dat staat natuurlijk raar. Je moet dus hele korte nagels hebben om deze kunstnagels aan te brengen. Dit is natuurlijk ideaal als je van jezelf geen lange nagels hebt, maar als je lange mooie nagels hebt dan is het best zonde om jouw nagels kort te vijlen. 

De L''Oreal Paris Color Riche Nails a Porter kosten EUR 9,99 per setje en zijn vanaf nu te koop bij de drogist. Ik kan jullie nog niets zeggen over de houdbaarheid, maar ik kom er zeker op terug in het aankomende "behind the beautyscenes" artikel, dan kan ik misschien ook al iets meer zeggen over hoe je ze het beste kunt verwijderen, wordt vervolgd!

Waar gaat jouw voorkeur naar uit, Nagelstickers, kunstnagels of toch gewoon nagellak? En wat vind jij van deze chique designs van L''Oreal Paris?
Deel dit artikel
Back to top