Algemeen

Nieuwe video-rubriek : stel je beauty vraag op YouTube

Vanaf deze week start ik met een nieuwe rubriek, een rubriek op Youtube om precies te zijn. Ik moet nog even kijken hoe ik dit precies ga invullen, maar het idee is om regelmatig een nieuwe video te uploaden waarin ik vragen beantwoord die ik op YouTube krijg. Afgelopen week heb ik de eerste vragen gekregen die ik in deze video heb beantwoord. Het zijn er behoorlijk wat, ik denk dat ik mij volgende keer beperk tot maximaal 10 vragen of misschien wel wat minder. Kijk je mee?

De vragen die ik heb beantwoord kun je nog even terugzien bij de comments van deze video. Heb je nu zelf een vraag? Stel die dan bij de nieuwste "stel jouw beauty vraag" video, ik zal de oudere comments niet terugkijken namelijk (anders wordt het een beetje rommelig ben ik bang). Natuurlijk kun je jouw vraag ook stellen bij het zondagse "stel jouw (beauty) vraag) artikel, dat blijft ook gewoon bestaan. 

Wil je op de hoogte blijven van mijn video''s? Zorg dan dat je geabonneerd ben op het YouTube kanaal van BeautysceneNL, dan zie je direct wanneer er een nieuwe video is geupload. Natuurlijk kun je dat ook zien als je mij op Twitter volgt!

Deel dit artikel
Back to top