Fashion

Trend alert: Debbie's favoriete SALE items

Hebben jullie al geshopt tijdens de sale? Wat is er nog veel te vinden in de winkels, echt niet normaal! Dat is natuurlijk best logisch, het weer is nogal matig geweest de afgelopen maanden en dat nodigt niet uit tot zomerse outfits shoppen. Combineer dit met de matige economische tijden en tja, dan is het logisch dat de winkels nog vol met zomerkleding hangen. Gelukkig betekent dit wel dat je heerlijk in de sale kunt shoppen, kortingen tot 70 % zijn al gespot! Ik heb mijn mooiste sale-items even bij elkaar gezet, kijk je mee?

Nou ja, ik heb het niet zelf gedaan, stagiaire Vivianne is zoals altijd degene die de meest geweldige collages maakt, ik zal haar echt missen als ze volgende week haar stage periode afsluit....niet alleen om de collages hoor, ook omdat ze een kanjer is...maar daar kom ik later op terug, eerst naar de sale!

 1. Diane Von Furstenberg Jumpsuit EUR 289,90
 2. Givenchy zwart peeptoe met gesp  EUR 278,00
 3. Diane Von Furstenberg panterjurk EUR 289,10   
 4. Marc By Marc Jacobs armband EUR 73,50
 5. Diane Von Furstenberg Chiffon jurk EUR 189,00
 6. Karen Millen jurk EUR 105,00
 7. Karen Millen rok EUR 119,00
 8. Karen Millen tas EUR 162,50
 9. Zoe Karssen sweatpants EUR 54,57

De prijzen die hierboven staan zijn al de sale-prijzen, ik heb nu eenmaal een voorkeur voor merken die niet bepaald goedkoop zijn. Karen Millen maakt prachtige jurkjes en rokken, met een geweldige pasvorm en Diane von Furstenberg is echt zo''n prachtig merk, het liefst kocht ik in één keer de hele webshop leeg! Ik werd dan ook erg blij van het nieuws dat de Bijenkorf vanaf nu dit mooie merk ook online gaat verkopen, dat is echter wel heel slecht voor mijn bankrekening......

 1. Onderjurk met roze kant EUR 44,97
 2. Beha met roze versieringen EUR 34,37
 3. Push-up Beha met zwart voile EUR 45,46

Ik hou enorm van de lingerie van Madame Supertrash, het heeft een fijne retro uitstraling, ik hou van de leuke kleuren en de modellen zitten als gegoten bij mij. Ik kies zelf altijd voor de demi-cup of push-up beha''s, de onderjurkjes hebben een licht corrigerende werking. De beha''s zijn in behoorlijk veel maten te koop, van cup A tot E, de beha''s vallen normaal qua maat, momenteel zijn er veel Madame Supetrash items te koop met 30 % korting bij De Bijenkorf. 

Hier en daar vind je ook wel wat beauty items in de sale, al valt dat wel wat tegen in vergelijking met  kleding en schoenen. Toch heb ik nog wel wat interessants gespot voor jullie:

 1. Calvin Klein CK One shock for her (2012 editie) 200 ml EUR 48,65
 2. Swarovski Aura eau de toilette EUR 39,86
 3. Jean Paul Gaultier Classique X collection eau de toilette EUR 65,48
 4. Armani Code Luna eau de parfum EUR 51,45
 5. Prada Infusion d''iris refillable spray EUR 52,95
 6. Dolce & Gabbana Rose the one shimmer powder EUR 36,27
Wat is jouw beste koop geweest in deze sale periode? Of moet die misschien nog komen? Heb je nog iets op het oog? Ik wel hoor....tijd voor een sale shoplog!
Deel dit artikel
Back to top