Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 26 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie, junior redactrice Malou en stagiaire Vivianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Zondagavond uiteten bij ons (van het hele gezin) favoriete restaurant in Haarlem: La Forca. Het is een Italiaans restaurant, maar serveren niet de ''normale'' gerechten zoals pizza en pasta. Maar wel heel veel vis en vleesgerechten, ohhhh ik ben er dol op!

Toetje!

Ik was altijd een beetje sceptisch over creamblushes, ze stonden me niet zo aan. Maar ik ben toch verliefd geworden op deze kleur van Bourjois (03) en ze werken gewoon ontzettend fijn!

Ongegeneerd selfies maken :)

Glitternagellak, ben er gek op!! Van de week komen er swatches voorbij van dit geweldige setje van The New Black. 

Zo ging ik naar mijn (als het goed is) laatste tentamen van dit jaar. Ik had goed geleerd en was dus goed voorbereid. Volgende week de uitslag! Dubbel spannende week volgende week, want we krijgen ook de sleutel van ons appartement! Wil je meer kiekjes achter de schermen? Volg mij dan op Instagram: @maloumeeuwes
Vivianne:

Deze toffe poster kreeg ik met een tekst van James Dean. Een lekker begin van het weekend met de quote ''Dance as if no one''s watching''!

Ik heb doordeweeks niet zo heel veel tijd om uitgebreid mijn haar te doen en om mijn make-up tot in de puntjes perfect te verzorgen maar in het weekend wel en dat doe ik dan ook graag. Ik gebruik altijd een lippotlood en gebruik een goede primer zodat mijn make-up de hele nacht blijft zitten. Verder zorg ik dat ik goed afgepoederd ben en breng extra highlighter aan voor wat glans!

Geheel onverwachts moest ik ijsjes scheppen, iets wat ik nog nooit gedaan had.. En dit was mijn eerst ijsje ooit! Ik heb mijn roeping gevonden hoor ;-)

Goed nieuws, de Clarisonic komt naar Nederland! Hij zal vanaf september verkrijgbaar zijn en tot die tijd ga ik hem uitgebreid voor jullie testen. Mijn eerste indruk: WOW. Mijn huid voelt super glad en zacht aan, reinigen gaat zoveel makkelijker en dat gevoel op je huid is echt heel prettig.

Rihanna loves Mac, de prachtige Heaux lipstick kwam binnen. Een hele mooie dieprode kleur met een vleugje roze. Een kleur die heel veel vrouwen mooi zal staan! Mijn nagels zijn de L''Oreal Paris Nails a Porter waar ik een review over schreef. Je kunt ze heel veilig verwijderen zonder je eigen nagels te beschadigen en blijven best een aantal dagen zitten.
Ik had een gezellig tapas-avondje met een grote groep meiden dus ik droeg Heaux naar het etentje. Toen ik thuiskwam zat mijn lipstick nog perfect ondanks dat ik veel gepraat had en natuurlijk wat had gegeten en gedronken.  De houdbaarheid van de lipstick is echt super en ik ben nu al opzoek naar een back-up!
Op dit moment ben ik met mijn lieve vriendinnen op Concert at Sea.. Het is best fris en we kamperen op een camping in de buurt. Muziek en goed gezelschap maakt gelukkig een hoop goed..
Volgende week gaat mijn laatste stageweek in, want 4 juli zit het er toch echt op! Het lijkt mij leuk om een kort filmpje/artikel te maken waarin ik mijn bevindingen en ervaringen met jullie deel. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb hele toffe dingen mogen doen die ik zeker niet had willen missen. Dankjewel Debbie, dat je mij de mogelijkheid hebt gegeven om mij een half jaar lang stage te lopen op de Beautyscene-redactie!
Debbie:

Na het winkelen op zaterdag even aan de appeltaart

Deze herfst komen er heel veel mooie nieuwe producten aan van Armani, o.a. geweldige nagellakken en prachtige, lichte lipsticks in rode hulzen, je hoort er natuurlijk nog meer over. Spotten jullie mijn broek ook?

Wat een schattige verpakkingen heeft Benefit toch, heb je de review van dit palette al gezien in dit artikel?

Zelfgebakken scones zijn heerlijk, geweldig voor een high tea of zomaar bij een simpele kop thee op zondagmiddag

Snel even mijn nagelllak verwijderen in het potje van L''Oréal, maar jammer genoeg zitten mijn vingers erna onder de pluisjes. Dat komt waarschijnlijk door de glitterlakjes die ik ook weleens draag.....even rekening mee houden volgende keer!

Toch nog stiekem wat geshopt vorige week.....ik zal het bewaren voor een volgende shoplog *wink*

Op maandag ben ik, voordat ik naar het concert van Rihanna ging, nog even langs Starbucks gereden. Kun je raden welke lipstick ik op had?

Natuurlijk is het MAC Riri Woo!! Lieve Maria van Unlimited PR droeg de prachtige lipstick ook, we hebben een super gezellige avond gehad!

Lang geleden kocht ik dit heerlijke parfum, helaas is het niet meer te koop en moet ik er dus extreem zuinig op zijn, het is zo''n fijne, bloemige en fruitige geur!

Hier ben ik oprecht heel blij mee, de Clarisonic komt eindelijk naar "echt" naar Nederland, deze MIA 2 zal vanaf september 2013 te koop zijn bij een aantal ICI Paris XL filialen. Ik heb zelf al heel lang een Clarisonic, in dit artikel kun je er alvast meer over lezen, Vivianne gaat de Clarisonic voor mij testen.

Cognac Sable van Tom Ford is en blijft prachtig!

Aan het werk op de beautyzolder, tijd voor een selfie!

De persberichten voor de herfst make-up collecties stromen weer binnen, Lancôme heeft weer veel moois in petto, de binnenkant van dit doosje is heeeeel mooi!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top