Algemeen

Nieuw op Beautyscene : laat een comment achter zonder Facebook account

Hebben jullie het vernieuwde commentsysteem al gezien onder de artikelen? Je kunt sinds vorige week ook simpel jouw comment of vraag achterlaten als je geen Facebook-acocunt hebt of als je die liever niet gebruikt. Het is wel even nodig een gebruikersaccount aan te maken, maar dat is eenmalig en snel te doen, daarna kun je ingelogd blijven en kun je snel en simpel jouw comment achterlaten. In dit artikel vertel ik even hoe je dat kunt doen. 

Onderaan de artikelen vind je tegenwoordig reactievenster met  daarboven 2 "tabbladen" met de keuze Reactie of Facebook reacties. Klik op de manier waarop je het liefst wilt reageren, dat kan dus nog steeds met Facebook maar nu ook met een speciale Beautyscene account

Je registreert je bij Yourscene, waarvan Beautyscene onderdeel van is (net zoals Fashionscene, Ze en Girlscene), het registreren gaat simpel en snel, in principe hoef je alleen de verplichte gegevens in te vullen (zie de gele sterretjes). Je kunt ook een profielfoto toevoegen en dat is natuurlijk wel zo gezellig!

Als je je hebt geregistreerd, dan krijg je een mailtje, waarna je direct kunt inloggen. Vanaf dat moment zie je rechtsboven op Beautyscene jouw foto en inlognaam staan en kun je direct een comment achterlaten.

Onderaan ieder artikel vind je nu een leeg wit vlak, daar kun je jouw comment achterlaten en doe dat ook, want dat vind ik heel leuk! Ik lees alle comments en zal ze zeker zo veel mogelijk beantwoorden. Ik kan in dit systeem niet direct reageren op de comments, dat doe ik in een aparte comment die ik wel zal richten aan degene die een vraag stelt. Mijn reactie zie je ook in een andere kleur en natuurlijk staat mijn naam en foto erbij, dat moet dan toch wel duidelijk zijn?
 Een comment achterlaten via Facebook is ook nog steeds mogelijk en ook die lees ik en beantwoord ik zoveel mogelijk. Als je een reactie achterlaat via Facebook, dan kun je die reactie ook laten plaatsen op jouw Facebook pagina, maar je kunt die mogelijkheid ook uitvinken. 

Zou je eens kunnen laten weten of het je lukt om een comment achter te laten op de nieuwe manier? En wat vind jij fijner, een reactie achterlaten via Facebook of juist via het nieuwe commentsysteem?

Deel dit artikel
Back to top