Nagel & Handen

Win 1 van de 7 lakjes uit de Deborah Lippmann Mermaids collectie

Om te vieren dat we een nieuw commentsysteem hebben, leek het mij leuk om een mooie winactie te houden, waaraan je simpelweg kunt meedoen door een comment achter te laten! En wat is er nu leuker dan kans te maken op 1 van de 7 prachtige Deborah Lippmann lakjes uit de Mermaids collectie? Niets toch? Deze lakjes zijn echt amazing, zacht van kleur met een prachtige semi-matte finish en fijne gekleurde glitters. Als je één van deze lakjes draagt, dan is het een gegarandeerd succes en vraagt iedereen aan je welke nagellak je draagt! Wil jij kans maken er één te winnen? Lees dan snel even verder en doe mee aan de winactie.....

Deborah Lippmann Million dollar mermaid & Mermaid''s kiss

Deborah Lippmann Do the mermaid & Mermaid''s eyes

In dit artikel kun je alle swatches nog even in een groter formaat bekijken, doe dat zeker want ze zijn wonderschoon! Ik ben zelf al jaren fan van de lakjes van Deborah Lippmann, ze zijn extreem goed van kwaliteit, komen in geweldige en unieke kleuren en texturen en zijn net even anders dan de lakjes van bekende merken. Ik hou van de creativiteit van mijn bijna-naamgenote (ik heet ook Deborah nl....). De Mermaid collectie is dit jaar uitgekomen, mede dankzij het succes van Mermaid''s dream van vorig jaar, bekijk dit artikel nog even voor de swatch van die mooie kleur zeegroen.

Kortom, deze lakjes mag je niet missen deze zomer en gelukkig zijn ze tegenwoordig heel wat makkelijker te verkrijgen dan een aantal jaar geleden, toen ik de hele wereld moest afzoeken voor een goed verkooppunt. Nu surf ik simpelweg naar de webshop van De Bijenkorf en "gooi" er een aantal in mijn mandje, I love it!. 

We geven in totaal 7 Deborah Lippmann nagellakjes weg, 2 van elke kleur die je hierboven ziet (behalve van Do the mermaid). De lakjes kosten EUR 20,95 per stuk en zijn o.a. te koop in de online shop van De Bijenkorf. Sinds kort zijn er in de Bijenkorf in Den Haag en Eindhoven ook prachtige nail bars waar je jouw nagels prachtig kunt laten lakken met (o.a.) één van de Deborah Lippmann nagellakjes.

Hoe maak je kans op één van de acht Deborah Lippmann nagellakjes:

  • laat een comment achter waarin je aangeeft welke van de kleuren je zou willen willen en waarom je voor die kleur kiest.
  • doe dit voor 15 31 juli 2013, daarna zullen we de winnaars bekend maken in een comment onderaan dit artikel en de winnaars een mailtje sturen, zorg er dus voor dat je een correct email adres gebruikt om je aan te melden anders kunnen we geen contact met je opnemen.
  • natuurlijk mag je ook een comment achterlaten via de Facebook reacties, die winnaars zullen een reply krijgen op hun comment na 15 31 juli 2013, check dat zelf even omdat Facebook soms verzuimt om een melding te geven
  • ben je één van de winnaars, zorg er dan voor dat we tijdig jouw adres ontvangen, anders vervalt de prijs en zullen we die later nog eens gebruiken voor een andere winactie
Doen jullie mee? Ja toch zeker? 
Deel dit artikel
Back to top