Nagel & Handen

Essence Gel nails at home, vanaf september 2013 bij het Kruidvat

Essence krijgt in september een nieuwe productlijn namelijk de ''Gel nails at home'' waarmee je thuis gel nagels kunt zetten. De gelnagellak belooft  tien dagen lang goed te blijven zitten en is eenvoudig aan te brengen. Alle producten zullen los verkrijgbaar zijn bij het Kruidvat, dit is erg handig omdat je dan precies kunt kiezen welke producten je wil gebruiken en je gemakkelijk een back-up kunt kopen stel dat er iets op is uit het starterkit. Het leukste aan deze gelnagels is dat je naast een french manicure ook je eigen Essence lakjes kunt blijven gebruiken. Je brengt over je eigen lakje een transparante topcoat aan.


Gel nails at home colour look starter kit EUR 9,99 - Deze starterkit bevat een primer die je aanbrengt op je nagels voor dat je de Peel-off base coat aanbrengt en deze basecoat zit ook in de starterkit. Daarnaast zit er nog een cleanser in om jouw nagels schoon te maken (dat doe je voordat je start met het aanbrengen) en vervolgens een clear topcoat. Om de starter kit te kunnen gebruiken heb je de LED lamp nodig en een Essence lakje naar keuze. Je kunt dus elke nagellakkleur van Essence veranderen in een gelnagellak, deze twee producten zitten allebei niet in de starterkit en moet je er dus los bijkopen.

Gel nails at home french look starter kit € 9,99- Deze starterkit bevat een primer die je aanbrengt op je nagels voor dat je de Peel-off base coat aanbrengt, deze basecoat zit ook in de starterkit. Daarnaast zit er nog een cleanser in om jouw nagels schoon te maken en vervolgens een French manicure topcoat. Om de starter kit te kunnen gebruiken heb je de LED lamp nodig deze zit niet in de starterkit.

Gel nails at home peel off gel base EUR 2,99


Gel nails at home clear gel top coat € 2,99 


Gel nails at home french top coat EUR 2,99


Gel nails at home Primer EUR 2,59
Gel Nails at home cleanser EUR 2,59
Gel Nails at home nagelvijl EUR 1,99
Gel Nails at home Handcreme EUR 2,59
Gel nails at home LED lamp EUR 24,99 - Dit is de lamp die je nodig hebt om de lak te laten uitharden, zonder deze lamp kun je geen gel nagellak opbrengen.

Om de gelnagellak op te kunnen brengen heb je dus de LED lamp en een starterkit nodig, samen kost dat EUR 34,99 dat is nog steeds een stuk goedkoper dan een (eenmalige) gel-nagellak behandeling in een nagelsalon. Ik ben heel benieuwd naar deze handige set van Essence! Het allerleukste vind ik dat je jouw eigen Essence lakjes gewoon kunt blijven gebruiken en je dus geen extra geld hoeft uit te geven aan verschillende kleurtjes! We moeten nog heel even wachten tot september maar dan kunnen we allemaal de gelnagellak zelf thuis uit testen. We zijn zelf ook erg benieuwd, vooral ook naar de manier om de nagellak weer te verwijderen of zou je de gelnagellak toch simpelweg af kunnen trekken? We houden je op de hoogte!

Hou jij van gelnagellak? En wat vind jij van deze nieuwe product lijn van Essence? We zijn benieuwd of nagellak zo echt 10 dagen lang blijft zitten?
Deel dit artikel
Back to top