Blogs & Editorial

Malou's favorieten van juni 2013

Het is alweer juli!! Het lijkt erop dat het mooie weer Nederland gaat veroveren, de kalender vertelt ons in ieder geval dat het zomer is. Ach, we moeten maar genieten van iedere zonnestraal. Want iedere zonnestraal is er één (positief blijven.. positief blijven..). Vandaag heb ik weer mijn favorieten van de afgelopen maand op een rijtje gezet. Mooie zomerse producten! 
Deze heerlijke verkoelende aftersun is van Biodermal (EUR 13,99). Ik kocht hem voor onze vakantie naar Spanje, omdat ik na een dagje strand wel wat verkoeling kan gebruiken. Nu ga ik niet meer naar Spanje (in verband met het kopen van ons appartement), maar hij is natuurlijk ook prima hier te gebruiken.. mits het warme weer een beetje aan houdt! Het is de ICE editie, die kun je ook in de koelkast bewaren! Voor een extra verkoelend effect
Debbie vertelde al in het filmpje van afgelopen week (aan- en afraders) dat ik ook dol ben op de zelfbruiner van Guerlain (EUR 48,28). Ik had hiervoor nog nooit zelfbruiner gebruikt.. bang voor strepen en het afgeven op kleding. Maar ik ben echt verliefd geworden op deze zelfbruiner. Hij geeft mij een hele natuurlijke bruine tint en vervaagt niet snel. Na het opbrengen natuurlijk wel even uitkijken met kleding, maar ik kan dezelfde dag nog witte kleding aan, helemaal geen probleem! Mooie flacon met een hygiënisch pompje. Echt een topproduct
Ook op dit Solar Sublime haarmasker van L’Oreal Professional (EUR 16,25) ben ik verzot. Het is een speciaal haarmasker dat jouw haar herstelt na het zonnen. Het ruikt naar perzik en mijn haar wordt het zijdezacht van en glanst ontzettend mooi na gebruik! Hij is de koop bij verschillende kapperszaken of via internet. 
Mijn eerste MAC kwast kocht ik denk ik twee maanden geleden. Deze Blush Brush 116 (EUR 34,00) is het geworden en ik kan niet meer zonder. Echt een hele fijne kwast voor blush of eventueel bronzer. Ik heb al een spaarpotje klaar staan voor een volgende kwast van MAC! Ik wil niets anders meer…
Ondertussen weten jullie wel dat ik dol ben op de gekleurde mascara''s van Bourjois (EUR 7,99). Vooral de paarse en de kobaltblauwe vind ik echt super. Ik combineer de blauwe met een donkerblauwe eyeliner van Catrice (EUR 2,29) (hoorde trouwens van de week dat hij uit de vaste collectie gaat, dus even scoren als hij 50% korting de deur uit gaat!) en de paarse mascara combineer ik met een powerpoint eye pencil van MAC in Permaplum (EUR 15,50). Ik wilde hem eerste combineren met de potloden van Bourjois, maar die zijn toch niet zo romig en niet makkelijk aan te brengen op het ooglid (wel onder het oog!). 
Nagellakjes waar ik heel veel complimenten over kreeg zij die van The New Black. Afgelopen woensdag hebben jullie de swatches voorbij zien komen. Ik vind vooral de rosé gouden heel erg leuk en ook de roze/paars/blauw gecombineerde. Ze blijven lang zitten, dus even geen omkijken naar en zijn echte eyecatchers! Wel zijn de kleuren alleen verkrijgbaar in setjes. Voor meer informatie kijk op de site: www.the-new-black.nl.
In mijn review over de vernieuwde producten van Yves Rocher hebben jullie ook deze ooggel (EUR 12,90) voorbij zien komen. Een hele fijne, frisse ooggel en heerlijk voor in de zomer. Mijn ogen krijgen ’s ochtends echt even een oppepper en hij hydrateert mijn huid rondom mijn ogen goed. Niet te duur en verkrijgbaar in de winkels en via de webshop van Yves Rocher (nu ook met een leuke korting!). 
Laatst bij Kruidvat was er een Dove actie en had ik verschillende doucheproducten gekocht. Deze Go Fresh voedende douchegel (EUR 3,29) heb ik in heel veel geuren, maar deze geur met blauwe vijgen en oranjebloesem is zo lekker fris en zomers! Echt even aan snuffelen als je in de drogisterij bent!
Qua shampoo houd ik nooit zo erg vast aan één soort. Laatst probeerde ik deze Volume shampoo van John Frieda (EUR 8,99) en wat zijn dat toch altijd fijne shampoos. Mijn haar krijgt zichtbaar volume en voelt zacht aan. Ook vind ik de flacons van John Frieda altijd fijn. Hij gaat echt op tot de laatste druppel!

Dat waren flink wat favorieten van deze maand. Misschien doe ik volgende maand ook wel een aan- en afraders artikel zoals Debbie en Vivianne dat deden. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om naar hun filmpje te kijken! Wat denken jullie?

Hadden jullie nog echte favorieten van de afgelopen maand, misschien producten waar je verrassend enthousiast over was? Deel het! Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig naar andermans ervaringen.

Deel dit artikel
Back to top