Algemeen

Sunday question - Geloof jij in wondermiddelen?

Bij ieder persbericht is het weer raak, merk X heeft met de introductie van hun nieuwe mascara nu echt de uitvinding van de eeuw gedaan, lange, krullende en glanzende wimpers als je hun nieuwe product gaat gebruiken. Of wat dacht je van merk Y dat nu zeker het product heeft gevonden dat pigmentvlekken laat verdwijnen....je zou de producten met recht wondermiddelen kunnen noemen. Of klopt dat niet helemaal? Heb jij weleens een echt wondermiddel ontdekt of is het echt allemaal onzin? Geloof jij in wondermiddelen?


Yeah, dat wil ik ook wel!

Door mijn werk als beautyblogger krijg ik dagelijks persberichten binnen die mij de mooiste dingen beloven, als ze toch eens allemaal hun claim zouden kunnen waarmaken....dan had ik toch echt beeldschoon moeten zijn. Maar weet je....ondanks dat ik al die wondermiddelen ben gaan gebruiken, heb ik nog steeds een paar hardnekkige pigmentvlekken, verdwijnen met rimpeltjes echt niet meer en blijft het volume in mijn haar toch echt geen dagen zitten, wat ik ook doe.

Grappig! bron

Ik word er weleens een beetje sceptisch door, zeker als ik een introductie bijwoon waar weer een merk een grote belofte doet : "stop de tijd, met dit product zie je er in een maand, zeker 10 jaar jonger uit" of "met deze mascara verleng je de wimpers met 100 %". Ik weet dan van te voren al dat ze hun claims niet kunnen waarmaken. Betekent dit dat ik de producten dan maar niet ga gebruiken? Nee, dat doe ik wel, want de producten kunnen zeker wel de moeite waard zijn en ondanks de "valse" beloftes kan zo''n product echt wel tot mijn favorieten gaan behoren. 

Maar wonderen? Daar geloof ik dus echt niet meer in? Ben ik misschien te sceptisch geworden? Zijn er misschien toch producten die alle puistjes als bij toverslag laten verdwijnen? Of is er een oogcreme die donkere kringen binnen een paar dagen laat verdwijnen? Ken jij zo''n wondermiddel? Een middel dat nu eens echt doet wat het belooft of misschien zelfs nog meer? Deel het met mij en misschien ga ik dan weer eens geloven in wonderen......
Deel dit artikel
Back to top