Fashion

From Paris with love – Haute Couture Fashion Week Parijs 2013

Vorige week stond Parijs in het teken van de Haute Couture Fashion Week 2013 fall/winter. De grootste modeontwerpers lieten hun nieuwe collecties voor van de winter zien op de catwalks. Er waren shows van onder andere Chanel, Dior en Versace. Niet alleen liepen er mooie modellen op de catwalks, op straat waren de streetmodels te vinden, fashionbloggers en andere geïnteresseerde. Op de eerste rijen naast de catwalks zaten natuurlijk de celebs! Ik heb een aantal looks bekeken van een paar goed geklede dames..

Julianne Hough - Miroslava Duma - Olivia Palermo (bron foto''s)

Kristen Stewart - Nicky Hilton - Rihanna (bron foto''s)

Kirsten Stewart & Karl Lagerfeld - Miroslava Duma - Mena Suvari (bron foto''s)
Deze dames (en een heer) zijn maar een fractie van alle mooie foto’s die geschoten zijn tijdens de Fashion Week. Iedereen was werkelijk perfect gestyled en helemaal in de stijl van de show waar zij naartoe gingen! 

Julianne Hough
Julianne Hough kennen jullie misschien wel vanuit de filmwereld. Ze speelde onder andere mee in de film Burlesque (2010), Footloose (2011) en ook dit jaar was zij nog te zien in de Nederlandse bioscopen, namelijk in Safe Haven (2013). Ik vind haar persoonlijk echt een natural beauty. Met weinig (dat lijkt tenminste zo..) make-up is ze echt bloedmooi en komt ze helemaal tot haar recht. Welke product zou ze gebruikt kunnen hebben (in ieder geval geen poeder.. ze glimt behoorlijk!)?

1. Armani Designer Lift Foundation – EUR 49,50 
2. Lancome Hypnôse Star Eyes 5-kleurenpalet Brun Adoré – EUR 57,00 
3. Lancôme Hypnôse Mascara – EUR 31,00 
4. Yves Saint Laurent Blush Radiance 1 – EUR 40,50 
5. MAC Prep + Prime Highlighter – EUR 20,00 
6. MAC 209 Eyeliner Brush – EUR 22,00 
7. Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Ink – EUR 23,00 
8. Rituals Line Up Wenkbrauwpotlood BlondEUR 9,50
9. Armani Maestro Eraser – EUR 35,00

Mena Suvari
Mena Suvari is een Amerikaanse actrice (speelde onder andere in American Pie), ze is model (van onder andere Lancome) en modeontwerpster en zeker ook niet ongezien op de Fashion Week van Parijs. Zij was het zonnetje in huis in het geel. Ik vind haar ook al zo’n beauty en zou willen dat mijn haar eindelijk haar lengte was! Wat staat het leuk! Ze laat goed zien dat geel prima te dragen is op de Fashion Week! Welke make-upjes je kunt gebruiken voor de look van Mena? 

1. Dior Diorskin Nude Tan Summer BB Creme – EUR 42,45 
2. MAC Mineralize Blush Gentle – EUR 24,00 
3. Dr. Hauschka Oogschaduw Palet – EUR 27,95 
4. Bobbi Brown Brow Kit Light - EUR 49,00 

5. Yves Saint Laurent Touche Éclat – EUR 37,00 
6. MAC Lipstick Raspberry Swirl – EUR 18,50 
7. Lancôme Hypnose Star mascara – EUR 33,00 

8. Dr. Hauschka Dear Eyes Eyeliner – EUR 11,50 

Rihanna
Rihanna voor de show van Chanel was schaars gekleed. Ze droeg een prachtige doorzichtige jurk van Chanel waarvan maar twee (!!) knoopjes waren gesloten. Maar geef toe, ze kan het hebben. Een paar mooie high heels, statement kettingen en ze was klaar! Oh, niet te vergeten ook het Chanel tasje, helemaal bijpassend in dezelfde kleur. 
De make-up heeft Rihanna heel rustig gehouden, nude.. Net zoals de rest van haar outfit! De volgende producten zou je kunnen gebruiken voor een dergelijke look als de van Rihanna. 

1. M·A·C 3 Lash – EUR 12,50 
2. MAC Temperature Rising Bronzing Powder – EUR 25,00 
3. M·A·C Penultimate Brow Marker – EUR 20,00 
4. MAC 193 Angled Foundation Brush – EUR 37,00 
5. Yves Saint Laurent Effet Faux Cils Eyeliner – EUR 32,50 
6. Armani Eyes To Kill 4-Color Eyeshadow Palette 02 – EUR 55,00
7. Estée Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick Beige – EUR 26,00
8. Yves Saint Laurent Perfect Touch Radiant Brush Foundation – EUR 50,50
Ook houdt Rihanna wel van een selfie (net zoals de Beautyscene redactie) of maakt ze een foto samen met een fan?
Ik kan echt smullen van zulke foto’s! En ook van de productfoto’s.. Het volgende was in ieder geval wel duidelijk tijdens deze Fashion Week: less is more. Bijna alle celebs gingen voor een nude look (met enkele uitzonderingen, ook rode lippen kwamen er voorbij) en daarom zijn de producten ook veelal ''basisproducten''. Helemaal niet erg, want ook dat hebben we ‘nodig’ in onze stash! Een paar dingen zijn wel zeker: eyeliner is hot, een egale huid is een pré en tegenwoordig gaan we voor een nude eyelook en onopvallende lippen (lichtroze/nude). 

Vinden jullie het ook leuk om naar celebs te kijken, of lezen jullie toch liever een review? Misschien ga ik zelf maar eens een look maken en er een artikel over maken! Doen? 
Deel dit artikel
Back to top