Nieuws

Dior Mystic Metallics - make-up collectie herfst 2013

Christian Dior was een man die zich graag liet leiden door het lot "Mijn lotsbestemming is wat op mijn pad komt, aldus monsieur Dior. Op een avond in april 1946 liep hij, al twijfelend over zijn toekomst, door de Rue de Faubourg Saint-Honoré, waar hij over een metalen ster struikelt. Dat was voor hem een teken, het teken dat hij het huis Dior moest oprichten en dat bracht hem een prachtige toekomst. Die ster zien we terug in de wonderschone Mystic Metallics make-up collectie van Dior, ik geloof dat ik verliefd ben...


De collectie is wonderschoon, de kleuren van de producten zijn mysterieus en veelal voorzien van een metallic glans. Creative director make-up Tyen heeft zich namelijk laten inspireren door de mysterieuze kleuren van de Melkweg. Helemaal nieuw zijn de Diorshow Fusion Mono oogschaduws, een gel-mousse die de ogen een luchtige, langhoudende kleur geeft met een prachtige glans. Doordat de oogschaduws een bijzonder effect hebben lijkt het alsof je meerdere kleuren draagt, terwijl het er dus maar één is, handig!

Verrassend is de keuze voor een magnetische nagellak, iets wat ik niet direct had verwacht bij Dior aan te treffen, maar goed de kleur nagellak is geweldig en natuurlijk ook prima te dragen zonder dat je met de magneet aan de slag gaat. Ik ga deze natuurlijk wel voor je proberen, de swatches volgen binnenkort.
Helemaal vernieuwd zijn de Diorblushes, de formule is lichter en minder poederachtig, maar wel krachtiger van kleur. De keuze is reuze, want je vindt nu 13 kleuren in het assortiment, van roze tot rood, van koraal tot nude. Maar weet je wat, kijk vooral even mee!

5 couleurs EUR 57,50


Bonne Etoile (limited edition)

Constellation (limited edition)
3 couleurs EUR 45,50
Smoky navy (niet op de foto) & Silver glow (limited edition)
Diorshow Fusion Mono EUR 32,00

Lune & Aventure

Cosmos & Millenium

Météore & Hypnotique
Dior Addict Extreme EUR 33,50
Mystic, Gri-gri, Fortune & Bonne adventure (allemaal limited edition)
Dior Addict Gloss EUR 29,50
Magic, Charm, Marveille & Ensorcelante
Rouge Dior Vernis Star product EUR 27,50 (limited edition)


Rouge Dior Vernis EUR 24,00

Destin & Galaxie (beide limited edition)
Diorshow Brow styler gel EUR 24,00

Diorliner Prune/plum EUR 37,00 (limited edition)

Diorshow Black Out EUR 31,50
Diorblush EUR 43,00
Cocktail peach & Coral Croisette

Beige nude & Miss Pink

De Dior Mystic Metallics collectie zal vanaf 14 augustus 2013 exclusief worden verkocht bij een klein aantal verkooppunten zoals de grotere filialen van Parfumerie Douglas en de filialen van De Bijenkorf (alsook in de online shop). Na een week, vanaf 21 augustus 2013, zal de collectie ook bij de andere verkooppunten te koop zijn. Zoals je kunt zien, zijn een aantal van de producten one-shots ofwel limited editions, die vaak maar in een klein aantal te vinden zijn bij de verkooppunten. Wil je ze niet mislopen? Vraag dan aan jouw vaste verkooppunt of je ze eventueel kunt reserveren.

Binnenkort ga ik jullie natuurlijk swatches laten zien, hebben jullie nog verzoekjes? Dan kan ik proberen of ik die nog even kan opvragen bij Dior, ik laat ze in elk geval graag aan jullie zien. Wat vinden jullie het mooiste item uit deze Mystic Metallics collectie?

Deel dit artikel
Back to top