Nieuws

Lancôme Gloss & Rouge in love

Sinds deze zomer zijn er naast de mooie, fijne Rouge in love lipsticks van Lancôme ook nieuwe glosses te vinden. Deze Gloss in love is verkrijgbaar in 12 tinten, behoorlijk gepigmenteerde kleuren die variëren van oranje, koraal, roze tot rood. Er is ook een transparante gloss die je mooi kunt combineren met de andere kleuren of eventueel met een Rouge in love lipstick. Ik ben behoorlijk verslingerd geraakt aan mijn watermeloenrode Gloss in love en nog meer aan de nieuwe kleuren Rouge in Love, kijk je even mee?

Emma Watson is het mooie gezicht van Lancôme

Er zijn 12 Gloss in love kleuren, die ik jullie niet allemaal kan laten zien, maar ik kan jullie natuurlijk wel wat vertellen over de structuur, houdbaarheid en gebruikersgemak van deze nieuwe aanwinsten van Lancôme. 

Lancôme Gloss in love 200 & 385 EUR 26,00
De Gloss in love opent met een klik-systeem, druk op het knopje en de applicator springt een stukje naar boven, niet meer draaien dus maar simpelweg trekken aan de dop om de applicator eruit te halen.

De applicator heeft een holle vorm, zo kun je de lipgloss makkelijk over de lippen verdelen, de lippen vallen als het ware in de holling van de applicator, in principe breng je de lipgloss met één streek op.
de glosses zijn semi-transparant met een mooie mix van intense pigmenten en parelmoerdeeltjes, je ziet ook de verschillende kleuren van de shimmers

Lancôme Gloss in love 200 - transparant parelmoer

Lancôme Gloss in love 385 - watermeloen roze/rood


De Rouge in love lipsticks van Lancôme bestaan al een tijdje, maar er zijn nu wat nieuwe kleuren uitgekomen die echt prachtig zijn. Ik heb er drie om aan jullie te laten zien en ik weet wel zeker dat jullie helemaal "in love" zullen zijn! De lipsticks zijn zeer gepigmenteerd, aan één streek over de lippen heb je al voldoende om een dekkende, ahum...zeer dekkende, kleur te krijgen op jouw lippen, echt amazing! De lipsticks hebben vrijwel geen geur, voelen heel licht aan op de lippen (je voelt ze niet zitten) en hydrateren mijn lippen goed. Ik draag de kleuren de laatste tijd heel veel, zonder basis of zonder lipbalm eronder en dat gaat prima. De houdbaarheid is prima, ze overleven heus wat drinken en eten, maar na een echte maaltij moet je toch even checken of de lipstick nog netjes zit.


Lancôme Rouge in love 174B, 375N & 183N

Lancôme Rouge in love 375N


Lancôme Rouge in love 174B


Lancôme Rouge in love 183N

Geweldig toch? De lipsticks zijn echt erg fijn, ik draag deze drie inmiddels behoorlijk vaak en er vallen mij een aantal dingen op : de formule is heel fijn, lekker glad en makkelijk aan te brengen. De kleuren zijn geweldig, de houdbaarheid is prima en ze zijn heel zuinig in gebruik, ze lijken niet op de gaan en je hebt er maar weinig van nodig.

er zijn negen nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd!
nieuwe nagellakken zijn er ook!

Lancôme Vernis  in love 165N - warm rood, dekkend in één laagje, zoals je hierboven kunt zien, niet gek!

Had ik al gezegd dat het aanraders zijn? Volgens mij wel, de kleuren zijn mooie, lekker fel, gedurfd en opvallend, de formules heerlijk en de keuze in kleuren behoorlijk groot. Hou jij wel van een mooie lipstick, lipgloss of nagellak? Vergeet dan echt geen kijkje bij Lancôme te nemen, ze hebben hun assortiment echt behoorlijk uitgebreid!

De prijzen nog even op een rijtje:

  • Gloss in love EUR 26,00
  • Rouge in love EUR 30,00
  • Vernis in love EUR 17,50
Je vindt de producten van Lancôme o.a. in de webshop van De Bijenkorf, maar natuurlijk ook in winkels zoals Parfumerie Douglas en ICI Paris XL. De producten blijven deel uitmaken van de vaste collectie. Welke kleur vind jij mij het beste staan?
Deel dit artikel
Back to top