Nieuws

Maybelline Babylips komen eindelijk naar Nederland

Goed nieuws voor fans van lipbalsem, eindelijk komen de te schattige Babylips van Maybelline naar Nederland! Als je YouTube guru''s of bloggers uit Amerika, Engeland of Australië volgt dan zul je er vast weleens van gehoord hebben, die lopen er nl. mee weg. In Nederland lopen we altijd een beetje achter (waarom eigenlijk?), maar nu is het dan toch zover, vanaf augustus komen er 5 verschillende Maybelline Baby Lips in de winkels. En natuurlijk moeten we die allemaal hebben!


Hydrate, Freshen, Repair, Cherry me & Pink punch
Nu vraag je je misschien af wat er nu zo bijzonder is aan de Babylips? Het lijken toch "gewone" lipbalms? Dat klopt gedeeltelijk ook wel, want in de formule vind je aloë vera, sheabutter, honing en diverse vitamines terug. Maar wat ze echt bijzonder maakt is het ingrediënt Centella Asiatica, een ingrediënt dat ook regelmatig terug te vinden is in dure huidverzorging. Jouw lippen zullen met Baby Lips dus niet meer dezelfde zijn! 


Maybelline Babylips hydrateren de lippen, geven ze direct een boost, beschermen tegen de zon en de twee lichtgekleurde versies laten ook een subtiele kleur achter, kortom...die moeten we hebben, lippen om te zoen! Maybelline Babylips zullen vanaf augustus 2013 in de winkels te vinden zijn, maar waarschijnlijk verschijnen ze de komende weken al langzaam in de winkels, ik ben heel erg benieuwd, jullie ook? De prijs zal rond de EUR 3,00 of 4,00 liggen!
Deel dit artikel
Back to top