Reviews

Neutral Face Care - huidverzorging zonder parfum, kleurstoffen en parabenen

Als beautyblogger ben ik best wel blij met de makkelijke huid die ik heb, ik kan vrij simpel allerlei producten testen zonder dat mijn huid daar (heftig) op reageert. Nu smeer ik niet zomaar iets op mijn gezicht, maar ik ben bijvoorbeeld niet extreem gevoelig en kan kleurstoffen, parfum en alcohol in huidverzorgingsproducten prima verdragen. Maar dat is niet bij iedereen het geval en dan kun je dus ook niet alles zomaar gebruiken. Goed nieuws als je een gevoelige huid hebt, Neutral heeft nu een Face Care lijn die geen parfum, kleurstoffen en parabenen bevat, lees verder voor meer informatie.

De Face Care lijn van Neutral is ideaal voor iedereen die zijn of haar gezicht goed en veilig wil verzorgen en bestaat uit een complete lijn van face wash, face cream, skin tonic en make-up remover wipes. In de producten van Neutral Face Care vind je geen parfum, kleurstoffen, parabenen en andere onnodige ingrediënten, natuurlijk zijn ze dermatologisch getest en hypoallergeen.
Er zijn 4 producten, zowel om het gezicht te reinigen van make-up en vuil, maar ook te hydrateren en verzorgen. Ik ben vooral onder de indruk van de fijne verpakkingen en doeltreffende ingrediënten van de producten. 

Makeup remover wipes EUR 5,49 (pakje 25 stuks)
Draag je make-up? Dan moet je die natuurlijk iedere dag verwijderen en dat kan simpel en snel met de makeup remover wipes die geen alcohol bevatten. De doekjes voelen zacht aan op de huid, irriteren helemaal niet en zijn compleet geurloos, make-up gaat er prima mee af, al is het geen aanrader bij echte waterproof make-up.


Face Wash EUR 9,99 (pompflacon 150 ml)
Na het verwijderen van make-up ben je nog niet klaar, dan begint het reinigen van de huid pas! De vloeibare Face wash wordt lekker schuimig door de pompflacon, leuk is dat altijd om te zien. Het schuim is heel zacht, romig bijna en verdeelt goed over de vochtige huid. Na het wassen voel mijn huid zacht en lekker glad, maar niet droog. De flacon is echt erg fijn in gebruik, al laat ik de dop er wel af als deze eenmaal in gebruik is, anders sta ik daar altijd nog mee te rommelen onder de douche.



Skin Tonic EUR 8,99 (pompflacon 150 ml)
Na het reinigen is het verstandig om een tonic of toner te gebruiken, hiermee sluit je het reinigsproces af en bereid je de huid voor op de gezichtsverzorging zoals een dag- of nachtcreme. Deze toner is een topper omdat er geen alcohol in zit, dat droogt de huid nl. uit, maar wel allantoïne en vitamine B5. Deze stap moet je zeker niet overslaan, ik vind het ook heerlijk om ''s ochtends mijn gezicht nog even te verfrissen met een toner!



Face cream EUR 11,99 (pompflacon 50 ml)
Dit is een zeer milde, simpele hydraterende creme die prettig verdeelt over de huid, deze goed hydrateert en de huid lekker zacht laat aanvoelen. Er zijn geen heel spannende ingrediënten aan de creme toegevoegd, maar als je een simpele hydraterende creme zoekt zonder kleurstoffen, parfum en parabenen, dan zou je deze zeker moeten overwegen.



De verpakkingen zijn erg handig, maar zeker ook hygiënisch, er kunnen geen bacteriën bij de producten komen waardoor je daar ook geen irritatie door kunt krijgen. De verpakkingen zijn allemaal gemaakt van kunstof en kunnen tegen een stootje.
Conclusie

: spannend zijn de Neutral Face Care producten niet, geen flashy verpakkingen, lekkere geurtjes, of mooie beloftes! Maar wat je wel vindt zijn doeltreffende producten zonder onnodige toevoegingen die prima zijn voor een basic huidverzorging voor vrijwel ieder huidtype. Of je nu 15 of 50 bent, man of vrouw, deze producten zijn door iedereen te gebruiken, vooral omdat ze zacht en simpel zijn, maar wel zorgen voor een schone en gehydrateerde huid. Nu nog een goede bescherming tegen de zon en je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt! En dat ook nog eens tegen een mooie prijs en verpakt in zeer praktische hygiënische verpakkingen.

De Neutral Face Care producten vind je nu bij drogisterijen en supermarkten. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Zou je voor deze producten kiezen of zoek je toch meer in face care producten?

Deel dit artikel
Back to top