Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 28 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie, junior redactrice Malou en de dochter van Debbie, Bo zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Aperol Spritz. Oh, wat een lekker drankje! Half glas prosecco, scheutje aperol en verder vullen met Spa rood, heerlijk!
Zondag lekker naar Bloemendaal aan Zee, op het fietsie! Zo lekker om dichtbij het strand te wonen!

The keys! Jaaaa, we zijn eigenaar van ons mooie appartement. Gelukkig hoeven we weinig te doen op wat schilderwerk na. Kasten zitten in elkaar.. Nog schoonmaken, dan komen de meubels en dan kunnen we er wonen!

Maandagavond hadden we de aanhanger, dus meteen maar alles gehaald bij de Ikea. Ben voorlopig helemaal klaar met die winkel! Wat een gesjouw en gedoe..

Ik zag de Catrice lip pennen bij Debbie en heb ze ook maar gekocht bij Kruidvat. Wat zijn ze mooi zeg! Rood voor mijn moeder en roze voor mij :-)

Donderdag gewerkt van 9 tot 21 uur.. Om 17 uur een uurtje pauze en uiteten op de kosten van de baas. Lekker toch!!

Outfit tijdens het schilderen. We hebben PAX kasten met spiegeldeuren! Dat wordt lekker outfitfoto''s schieten.. Hopelijk de volgende keer wat leuker dan dit joggingpakkie! Haha. 

Na het klussen lekker douchen en mijn huid verzorgen met deze body olie van Garnier. Super fijn spul! Kijk wel uit voor je vloer.. van die wordt spekglad! (klein tip van Deb : ga op een handdoek staan en spray dan pas *wink*)

Nog even laatste dingetjes met pap regelen voor de kast. Deur hing scheef, maar nu weer kaarsrecht! Thanks dad, je bent de beste!
Bo:

nog steeds gek op mijn ombre/dip dye haar

Emo <3

hou jij ook zo van palmbomen?

ik hou ervan om foto''s te maken in de omgeving

Lekker weer was het deze week, fijn als je al vakantie hebt zoals ik!
Debbie:


frambozen zijn gewoon snoepjes voor mij, zo lekker!

Sem met zijn liefste Dropje, ze gedraagt zich als zijn tweede moeder

Bo is begonnen, nu ga ik ook maar eens beginnen met Exotisch eiland van The Sims3, het is leuk!

Zondag kregen we visitie, deze fruitsalade was binnen 5 minuten op

Mijn typische hittegolf-proof make-up!

BB cream, concealer, bronzer, kohl, mascara en cremeblush op mijn wangen, meer dan genoeg!

Lekkere Frappuccino''s van Starbucks voor thuis, ik heb ze al gespot bij de AH in de buurt

Dit is het beste cadeau wat je kunt krijgen als Tom Ford fan, alle geuren van de nieuwe Atelier D''Orient collectie. Rive d''ambre en Fleur de Chine zijn geweldig, helaas zijn deze parfums nog steeds niet in Nederland te koop, wel in België bij Parfuma!

Mama aan het werk (nou ja, nagels lakken) en the boys heerlijk aan het spelen in de jacuzzi, wat een leven hebben de kids toch!

Lekker zeg, de nieuwe varianten van Dove Go Fresh, mijn favoriet is blauwe vijg & oranjebloesem

zelfgemaakte guacamole voor bij de taco salade, zo lekker!

Wow....na een paar dagen gebruik zie en voel ik al verschil, wat een topproduct deze Supremÿa yeux la nuit van Sisley. Ik test nog even door, deze is pas in september te koop

Nieuwe Chanel nagellakjes zijn altijd fijn, de rosé gouden Rose Moiré wordt zeker een hit, binnenkort meer!
Als jullie ons volgen op Instagram of Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via deze kanalen geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Malou (@maloumeeuwes) en Bo (@Bokado). Volgende week zijn we er weer!
Deel dit artikel
Back to top