Nagel & Handen

Herôme W.I.C. Peaceful Finland collectie – swatches

Iedere twee maanden brengt Herome  een nieuwe limited edition collectie uit van de World Inspired Colours. Dit keer is Finland aan de beurt. De collectie ''Peaceful Finland'' is gebaseerd op de natuur van Finland, het land van de duizend meren. Wat je kunt verwachten? Koele kleuren! Kijk maar mee.


Rovaniemi - dekt in twee laagjes


Lahti - 
dekt in twee laagjes

Lohja - dekt in twee laagjes


Jyvaskyla - dekt in twee laagjes


Mikkeli - dekt net niet in twee laagjes


Joensuu - 
dekt in twee laagjes

De dekking van de lakjes is over het algemeen goed. Het paarse lakje dekt bij mij niet helemaal, Mikkeli. Belangrijk is wel dat je het eerste laagje goed laat drogen voordat je aan het tweede laagje begint, anders veeg je de eerste laag weer weg en krijg je strepen. De finish van de lakjes is mooi en de houdbaarheid is goed. Ze drogen ook waanzinnig snel!

Mijn hart zou nooit sneller gaan kloppen van koele kleuren nagellak, doe mij maar neonkleuren. Maar gelukkig zijn deze kleurtjes er wel voor vrouwen die wel van pasteltinten houden! De kleurtjes zijn zeker niet verkeerd. Niet heel erg vernieuwend, maar wel echte basickleuren die echt altijd kunnen: school, werk of een feestje! Lahti veraste mij wel. De lakjes zijn allemaal creamy behalve Lahti, deze bevat een kleine shimmer. Mooie kleur! Maar ook de roze, Jyvaskyla, vind ik erg mooi. - Jullie moeten trouwens niet teveel op mijn droge nagelriemen letten, ben aan het schilderen en schoonmaken in mijn appartement, funest voor mijn nagels en nagelriemen!! -
De W.I.C. Peaceful Finland collectie is sinds deze maand verkrijgbaar bij drogisterijen, parfumerie Douglas en online via Bol.com. Een lakje kost €7,50 en als je er twee neemt, betaal je (bij de meeste verkooppunten) €12,50.

Wat vinden jullie van de nieuwe kleurtjes van Herome? Houden jullie een beetje van koele kleuren?

Deel dit artikel
Back to top