Reviews

Make-up Studio Summer Trend Collection 2013 - Sun Kissed Look

Nu de zomerse temperaturen hier in Nederland aanhouden is het tijd voor mooie zomerse make-up: felle kleuren oogschaduw, gebronsde huidjes en veel kleur op de (teen)nagels. We’re ready for you! Met Make-up Studio zit dat wel goed de komende zomer, zij brachten ook dit seizoen weer een Summer Trend Collectie uit met knallende kleuren. Ik heb de producten gereviewed en met de producten heb ik een look gemaakt. 

Make-up Studio komt dit seizoen met een stralende en kleurrijke collectie geïnspireerd door de mode van de internationale catwalks. De mode voor 2013 is namelijk vrouwelijk, chic en geraffineerd. Op de catwalk zijn veel lichte en luchtige materialen als voile en chiffon te zien die veel flair geven aan zwierige jurken en rokken. Deze zomermode is ook etnisch met prints uit andere culturen, opvallende accessoires (zoals de statement kettingen!) en de warme kleuren van de woestijn. 

Make-up Studio heeft opvallende kleuren in de Trend Collectie opgenomen, zoals: metallic blauw, metallic roze/paars en metallic geel. Veel bronzer wordt er gebruikt voor een zomerse teint en de lippen laat MUS iets kalmer. Dat mag ook wel, want de andere kleuren knallen er al uit! De trend van deze zomer, niet alleen bij MUS, maar ook bij andere merken is de kleur Jade voor op de nagels, een hit!

Eyeshadow Lumière - EUR 16,90

Magenta Mystique
Blue Emerald 

De kleuren zijn goed gepigmenteerd en onweerstaanbaar mooi. In ieder licht hebben de kleuren een andere kleur. De roze kleur lijkt soms paars en de blauwe kleur soms groen. Met een oogschaduwbasis komen de kleure nog beter uit. Het zijn gebakken oogschaduws, je kunt ze ook nat gebruiken (bijvoorbeeld als eyeliner). 

Colour Pigments - EUR 13,90
Citrine

Wat een mooie kleur heeft dit pigment! Kan mijn ogen er niet vanaf houden. Ik gebruik dit pigment als oogschaduw, onder mijn wenkbrauw als highlighter en in combinatie met mijn blush. Het heeft een goudachtige kleur, die ook weer in ieder licht anders in. Echt een aanrader! Ik dip gewoon met mijn kast in dit potje of strooi een beetje op de bovenkant van mijn hand, niet bang zijn voor het losse pigment. Als je eenmaal een potje hebt, wil je niet anders!

Bronzing Mousse 1 - EUR 17,90
Kleur 1

Dit is het enige product waar ik wat minder enthousiast over ben. De mousse is ontzettend gepigmenteerd, dus het is uitkijken geblazen: anders ben je oranje. Ik vind het ook geen prettige substantie, wel als het wat warmer (tussen de vingers wrijven) wordt.. maar jouw handen zitten geheit helemaal onder! Ik heb het gebruikt als highlighter op mijn wangen, maar vond het geen succes! Misschien voor de iets donkerder getinte dames?

Lip Gloss Supershine - EUR 14,90
Peach Passion

Fijne lipgloss die lang blijft zitten. Fijne applicator, maar niet super gepigmenteerd. Mooi voor bij een felle ooglook, maar ik hou meer van wat meer gepigmenteerde kleuren!

Nail Polish - EUR 12,90
M64


Had ik al gezegd dat ik de verpakking zo mooi vind? Nee, he.. De producten zijn allemaal gecombineerd met matte verpakkingen, dat vind ik zo mooi strak staan. De nagellak is prachtig en dekt prima in één of twee laagjes. Gebruik wel een basecoat met dit soort kleuren, als je dat niet doet trekt de kleur in je nagels. En dat wil je niet!

Hier zie je het pigment goed dat ik als highlighter heb gebruikt. Ik heb de roze oogschaduw als eyeliner gebruikt voor een subtiele zomerse look. Mascara die ik op heb is van Lancome (Hypnose). 

Een iets heftigere look, geïnspireerd op de persfoto van Make-up Studio. Ik draag nooit van dit soort heftige looks, maar het was wel leuk om een keertje te experimenteren! 

Ik denk dat veel visagisten dit merk wel gebruiken, en ik moet zeggen ik ben blij verrast door dit merk. De pigmentatie is prachtig en ik ben wel nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren pigments en kleuren nagellak. Binnenkort misschien maar even koekeloeren in de winkel in Amstelveen (Binnenhof 26). Maar ook in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit een vestiging. Kijk voor meer informatie op de site van Make-up Studio. De producten zijn ook online verkrijgbaar bij onder andere Het Cosmeticahuis

Wat vinden jullie van de producten? Dragen jullie wel eens felle kleuren oogschaduw? Ik ben benieuwd, misschien moet ik ook eens vaker wat fellere kleuren uit mijn stash tevoorschijn halen!
Deel dit artikel
Back to top