Nagel & Handen

The New Black: Advanced Ombré Cloudy Ballet swatches

Laatst liet ik jullie een set nagellak zien van The New Black met alleen maar glitternagellak, ik beloofde jullie binnenkort een veel leuker setje te laten zien: namelijk een zogenaamd Ombre setje. Deze set van The New Black bevat vijf nagellakjes die qua kleuren goed bij elkaar passen. Je zou dus op iedere nagel een ander kleurtje kunnen doen als je daarvan houdt! Kijk snel mee voor de swatches. 

Cloudy Ballet setje van The New Black (EUR 29,95). Redelijk neutrale, nude kleuren die eigenlijk altijd wel kunnen. Drie nagellakjes met shimmers, één creamy lakje en een glitternagellak. Voor het gemak nummer ik de lakjes van 1 t/m 5. 

1 - Dekt in twee laagjes en bevat shimmers. Van dichtbij wat streperig, maar van veraf zie je hier niets van. 
2 - Creamy lakje in een nude kleur. Dekt ook in twee laagjes. Over dit kleurtje al heel veel complimenten gehad. Een mooie nude kleur die mijn handen niet heel erg wit doen lijken. 
3 - Glitterlakje dat ook in de glitter set van The New Black zit. Een aanrader en dekt in ongeveer drie laagjes. 
4 - Shimmer lakje, dekt in twee laagjes. 
5 - Shimmer lak, dekt in één laag. Maar voor het mooie kun je wel twee laagjes opbrengen. 
Een tijdje geleden postte ik deze foto al op Instagram (@maloumeeuwes), iedere nagel een andere kleur; een echt ombre effect. Ik vind het wel geinig, maar kreeg veel commentaar van mensen om mij heen: ''wat heb jij nou gedaan???''. Tsja, misschien moeten ze er even aan wennen. De kleurtjes passen mooi bij elkaar, dus het is wel eens leuk voor een keertje!

Ik vind de kwaliteit van de lakjes van The New Black erg goed. Echt heel goedkoop zijn de lakjes niet, het zijn namelijk niet hele grote flesjes. Omgerekend is het zo''n 6 euro voor een flesje nagellak. Ik vind dit setje in ieder geval een echte aanrader! Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de site van The New Black: www.the-new-black.com.

Hebben jullie toevallig al een setje van The New Black in huis, zo ja.. welke? En wat vinden jullie van dit setje?
Deel dit artikel
Back to top