Nieuws

Catrice limited edition - Eve in Bloom september/half oktober 2013

Prachtige rode rozen, witte lelie''s, roze pioenrozen....een mooi boeket bloemen fleurt toch ieders dag op? Bloemen zijn een onuitputtelijke inspiratiebron in beautyland, van parfums tot de perfecte lipsticktinten, ze vinden allemaal hun oorsprong in de kleuren en geuren van bloemen. Catrice brengt in september een lieflijke collectie uit met de naam Eve in bloom, met fijne creme blushes, kijk je even mee?

Soft duo eyeshadow EUR 3,89

Bloomynous

Beauty Bouquet

Bed of flowers
Powder kajal EUR 1,99

The Flower of love

Floralilac
Lip and cheek cream EUR 3,99

Blossom me, Blossom you

Rosebuddy

Bed of flowers
Loose moisturizing highlighter in Bloomynous EUR 5,59

Nails in bloom foil EUR 2,39

Ultimate nail lacquer EUR 2,99

Bloomynous & Floralilac

Bed of flowers & Rosebuddy

Blossom me, Blossom you
Heerlijke kleuren! Vooral de lip and cheek creams vind ik super, maar eigenlijk ben ik ook benieuwd naar de oogschaduwduo''s die een combinatie zijn van glanzende en matte tinten. De nagelfolies zijn zelfklevend en laten jouw nagels er uitzien als kunstwerkjes, nail art binnen een paar seconden, zonder dat je een vaste hand nodig hebt. 
 

De Catrice Eve in Bloom collectie zal vanaf september t/m half oktober 2013 te koop zijn bij filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, in België wordt de collectie exclusief verkocht bij Kruidvat. Zoals altijd is ook deze collectie weer tijdelijk verkrijgbaar, de leukste en fijnste producten zijn altij snel uitverkocht, loop ze dus niet mis. We gaan ons best doen z.s.m. een review van de producten te laten zien, maar moeten ook altijd even wachten tot ze in de winkels te koop zijn.

Wat vind jij van deze Catrice Eve in bloom collectie? Ga jij je wagen aan de bloemenfolie op jouw nagels? Of hou je het iets rustiger met één van de mooie oogschaduwduo''s?

Deel dit artikel
Back to top