Nieuws

Essence trend edition Be Loud! half september t/m oktober 2013

Gisteren liet ik jullie de nieuwe Eve in Bloom collectie van Catrice zien, vandaag een collectie met een heel ander karakter, zeker geen make-up voor muurbloempjes! Nee, de Be Loud! collectie van Essence is behoorlijk opvallend en stoer, niet voor meiden en vrouwen die kiezen voor een bescheiden look. Maar wel heel geschikt als je houdt van een beetje experimenteren met nagellak of als je wel houdt van kleur op jouw gezicht. Kijk je even mee?

Eyeshadow EUR 2,39


Riot grrr-een

Like a stone in the wall

Rock the block
Jumbo eye pencil EUR 2,59

I'M all riot
Jumbo sheer stick EUR 2,59

Pink me & Ap-ri(c)ot
Multi colour blush EUR 3,39

Ap-ri(c)ot

Pink me
Nail polish EUR 1,89

Riot@heart & Orange is the new black

Riot grrr-een & Like a stone in the wall
Graffiti topper EUR 1,89

Not punky nor funky
Nail art set EUR 2,99

Totally camouflage
Cosmetic bag EUR 2,99


Grappig om te zien dat ik blijkbaar een vooruitziende blik had toen ik deze camouflage nail art maakte een tijdje geleden, die kunnen jullie binnenkort dus ook simpel maken met de producten uit deze collectie. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de nail art topper, die ziet er spannend en lekker kleurrijk uit, die wil ik zeker gaan proberen. De kleuren van de collectie passen in elk geval helemaal in het modebeeld van de herfst, ook high end merken zoals Chanel en Dior kiezen voor de khaki tinten die je in Be Loud! kunt vinden. 

De Essence Be loud trend edition zal vanaf half september t/m oktober 2013 te vinden zijn bij Kruidvat en Trekpleister, in België wordt de collectie exclusief verkocht bij Kruidvat. Zoals altijd zijn de producen uit de trend editions slechts tijdelijk verkrijgbaar, zorg dus dat jij jouw favoriete items niet misloopt!

Kun jij al het Essence nieuws nog wel aan? Wat komt er weer veel leuks aan de komende tijd, dat wordt toch een beetje extra sparen denk ik!

Deel dit artikel
Back to top