Nieuws

Yves Saint Laurent Electric Chic herfst make-up collectie 2013

Yves Saint Laurent kiest voor de herfst make-up collectie Electric Chic voor de urban chic look met koele tinten zoals asfaltzwart, baksteenbruin en staalgrijs die worden geïntensiveerd met felle neontinten. Maar de stoere YSL-vrouw heeft ook een chique kant, zeker als ze overdag aan het werk is, dan kiest ze toch liever voor een meer sophisticated look. Cara Delevigne is het gezicht van de look en eerlijk is eerlijk, zij kan de combinatie van groen en blauw prima hebben, is het ook wat voor jou?

De oogschaduwpalettes van de collectie zijn de zgn. wet & dry eyeshadows, oogschaduws met een bijzondere formule van parelmoerdeelltjes en pure pigmenten vermeng met water (zonder talk of olie). De oogschaduws zijn daardoor helderder en intenser van kleur, zeker als je ze vochtig aanbrengt. Maak de applicator vochtig en neem wat kleur op, je zult het verschil direct zien, de kleuren zijn zoveel intenser! Je hoeft natuurlijk niet bang te zijn dat dit de oogschaduws beschadigd, iets wat bij oogschaduws die talk bevatten weleens het geval kan zijn.

Palette city drive EUR 58,00 (limited edition)


Arty


Classy


Blush radiance EUR 40,50


Rouge pur couture EUR 33,00


Nr. 50 Rouge neon & nr. 51 Corail urbain

Nr. 53 Beige promenade & nr. 54 Prune avenue
Dessin de levres EUR 22,00

Nr. 20 Mocha & nr. 21 Sepia
Shocking mascara EUR 32,00 & Eyeliner Babydoll nr. 14 reflets cuivre EUR 32,50 (limited edition)


La lacque couture EUR 24,90

Nr. 28 Gris underground (limited edition), nr. 39 Beige gallery & nr. 40 Sepia 7e art

Dit najaar gaan we veel donkerrode of pruimkleurige lipsticks zien, na de felle rode lipstick van het voorjaar en zomer moeten we toch echt gaan wennen aan de intensere kleuren die wel perfect bij de herfst passen. Ik moet er nog wel even aan wennen, maar met een mooie combinatie op het oog en een goede blush moet het lukken. 

De Yves Saint Laurent Electric Chic collectie is vanaf half augustus 2013 te koop bij de bekende Yves Saint Laurent verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL.

Deel dit artikel
Back to top