Nieuws

Chanel Rouge Allure Moiré - intense kleuren met een vleugje goud of koper

Chanel introduceert nieuwe kleuren van hun meest luxueuze lipstick, de Rouge Allure. Perfect passend bij de hersfcollectie van het Huis Chanel vinden we diepe tinten met schitterende koperen, gouden, zilveren of bronzen nuances, gecombineerd met fijne parelmoer. Dat resulteert in diepe tinten die langzaam de herfst gaan inluiden...of denk je daar liever nog niet aan bij deze heerlijke zomerse temperaturen? Kijk je mee naar de Rouge Allure Moiré collectie, die ook nog twee mooie nagellakjes voor ons in petto heeft....

Rouge Allure EUR 32,00

v.l.n.r. 122 Farouche, 124 Ambigüe, 125 Indécise en 129 Surprenante
v.l.n.r 131 Étonnante, 132 Impulsive (limited edition), 134 Audacieuse (limited edition) en 135 Énigmatique
Rouge Allure Extrait de gloss EUR 32,00
71 Réflexion (limited edition) en 72 Controversy
Le crayon lèvres EUR 22,00
68 Rose poudré en 69 Rose ardent
Le Vernis EUR 23,00
593 Rose Moiré en 595 Rouge Moiré (beide limited edition)
Prachtige nieuwe kleuren, maar vooral de finishes zijn erg mooi, ik zal je binnenkort een aantal swatches laten zien van de Rouge Allure lipsticks, maar ik kon natuurlijk niet wachten met uittesten vandaar dat je de nagellakjes hieronder al kunt zien.
Chanel Le Vernis 593 Rose Moiré - rosé goud met zilveren schittering, het lakje is makkelijk op te brengen, maar door de formule oogt het van dichtbij wel een beetje streperig. Van een afstandje valt dat echt niet op en zien je nagels er echt mooi uit, ik draag twee laagjes van de lak op de foto.
Chanel Le Vernis 595 Rouge Moiré - robijnrood met fijne zilveren shimmers en een klein vleugje roze, geen echt unieke kleur voor Chanel misschien, maar wel erg mooi en al dekkend in één laagje (al heb ik er hier wel twee aangebracht). 
De Chanel Rouge Allure Moiré collectie zal vanaf 1 augustus 2013 te koop zijn bij de Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL, Parfumerie Douglas en MOOI parfumerie. Zie jij al iets wat je mooi vindt? Zoals je kunt zien zijn een aantal producten slechts eenmalig te krijgen, hou daar rekening mee.
Deel dit artikel
Back to top