Nieuws

Estée Lauder Pure Color The Metallics herfst make-up collectie

Nu de zomer op zijn mooist en warmst is, komt het nieuws over de herfst make-up collecties naar buiten. Langzaam maar zeker informeer ik jullie voorzichtig over de spannende collecties, want wie wil er nu al over herfst gaan nadenken? Estée Lauder kiest deze herfst voor de een iriserende gloed van gesmolten metaal op ogen, lippen en nagels in The Metallics herfst make-up collectie. De Pure Color producten zorgen voor een prachtige, reflecterende finish, een zeer fijne textuur en houdbaarheid, kijk je mee naar de informatie?

Pure Color Instant eyeshadow trio EUR 39,00 (limited edition)

Arctic Zinc

Beach Metals
Pure Color Gelée Powder eyeshadow EUR 25,00

Fire Sapphire & Pop Pistachio

Cyber Gold & Cyber Ruby
Pure Color Eyeshadow Duos Cobblestones EUR 35,00
Pure Color High intensity lip lacquer EUR 24,00

Vinyl Rose & Hot Cherry ( beide limited edition)
  • Mirrored Mauve
  • Wet plum
  • Melting Sun
  • Chrome Kimono
Pure Color Vivid Shine lipsticks EUR 26,00 (limited editions) (helaas nog geen afbeelding van)
  • Burnished Bronze
  • Glow Fuchsia
  • Hot Lava
  • Gilded Honey
  • Coral Halo
  • Mirrored Orchid
Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer EUR 21,00

Rose Gold & Smoked Chrome (limited edition)

Midnight Metal & Chocolate Foil (exclusief te koop bij De Bijenkorf Amsterdam)

Steel Orchid & Chrome Violet (exclusief te koop bij De Bijenkorf Amsterdam)

Metallic Green (exclusief te koop bij De Bijenkorf Amsterdam)

De Pure Color Instant intense eyeshadow trios zijn een mooie aanvulling van het assortiment, jammer dat wij er maar twee krijgen. In andere landen zie ik nl. nog veel meer mooie combinaties voorbij komen. Ik ben zelf behoorlijk fan van de textuur van de Estée Lauder oogschaduws, het is een hele fijne combinatie van gel en poeder, waardoor ze een hele mooie glans hebben maar zeker ook een prima combinatie. Doordat ze bij het aanbrengen wat vloeibaar zijn, heb je ook geen last van "fall out" erg handig.De houdbaarheid van de kleuren is echt indrukwekkend te noemen, de oogschaduws blijven de hele dag prima op hun plaats.

Over de lipproducten kan ik niet zo heel veel zeggen, de afbeeldingen ontbreken namelijk nog, maar ik zal ze zeker aan dit artikel toevoegen. Metallic nagellak wordt de hit deze herfst en winter, hou daar maar vast rekening mee! Bij Estée Lauder kun je in elk geval vanaf 19 augustus 2013 een keuze maken tussen heel wat lakjes. Hou er wel rekening mee dat de laatste vijf nagellakjes exclusief te koop zullen zijn bij de Estee Lauder counter in de Bijenkorf in Amsterdam. De andere producten zijn wel "gewoon" te koop bij alle bekende Estée Lauder verkooppunten, al zijn een aantal wel een limited edition.

Ben jij al toe aan de metallic trend die er aankomt deze herfst? Of ben je nog helemaal in de zomermodus? 

Deel dit artikel
Back to top