Reviews

Zomerse musthave - Vaseline Spray & Go Moisturizers

Soms komen er bij mij producten binnen waar je op slag verliefd wordt, liefde op het eerste gezicht! Vorige week kreeg ik de nieuwe Vaseline Spray & Go Body Moisturisers binnen en ik ben er nu aan verslingerd. De frisse, groene variant Aloe Fresh is mijn favoriet, de frisse geur past perfect in het warme zomerweer van nu en het zorgt ervoor dat ik mijn lijf binnen een paar seconden heb gehydrateerd. Lees je even mee voor meer informatie en mijn review?

Er zijn drie varianten van de Vaseline Spray & Go Moisturisers : de bruine Cocoa radiant, de gele Essential moisture en de groene Aloe Fresh (die mijn favoriet is). Het zijn dunne body lotions in een spuitbus, die je simpel over jouw huid sprayt, even inwrijft en direct zorgen voor een gehydrateerde huid die niet plakkerig aanvoelt. Je kunt je dus binnen een paar seconden aankleden of je doet net als ik, je brengt ze pas aan als je eenmaal aangekleed bent! Wie heeft er geen haast!

Wist je dat twee derde van de Nederlandse vrouwen niet dagelijks een moisturiser of body lotion gebruikt? Ze weten best dat het beter is voor de huid om deze regelmatig te hydrateren, maar door tijdgebrek komt het er vaak niet van. Misschien herken je het wel, ''s ochtends ben je klaar met douchen, smeer je je lijf in en vervolgens moet je nog een tijdje naakt of in ondergoed rondlopen omdat je hele lijf plakt. Aankleden is dan niet handig en het kan zorgen voor vlekken. Dan sla je die stap soms over, niet zo gek natuurlijk.

Handig, je kunt de dop draaien waardoor deze goed dicht zit, zo kun je de flacon veilig mee in jouw bagage nemen.

de ingrediëntenlijst van de Aloe Fresh versie, geen opvallende ingrediënten, maar wel bekende hydraterende bestanddelen zoals glycerine

De Spray & Go Moisturizers zijn fijn in gebruik, ze geven absoluut geen vlekken op mijn kleding en zorgen niet voor een plakkerige huid, ook na een tijdje niet. Dat heb ik nl. wel vaker met simpele, (vaak) goedkopere bodylotions....ik breng ze op, kleed mij aan en dan voelt mijn huid prima. Maar na een uurtje blijf ik dan ongeveer overal aan plakken als ik mijn armen ergens neerleg, zo irritant, vooral als je overal kleefvlekken achterlaat op tafels, bureaus en keukenbladen. Herkennen jullie dit? Zo vervelend, zo''n body lotion verdwijnt direct in de prullenbak, prutspul is het!

de moisturiser komt in een dikke streep uit de spuitmond, handig want zo kun je vrij precies sprayen en komt er geen product op de grond terecht

Momenteel geef ik de voorkeur aan de frisse Aloe Fresh of de neutrale, licht frisse Essential moisture in de gele fles. De bruine Cocoa Radiant vind ik qua geur iets minder passen in de warmte. Ik heb niet echt verschil gemerkt in de wijze van hydrateren, ze lijken alledrie de huid licht te hydrateren. Heb je een echt droge huid met schilfertjes en ruwe plekken, dan zul je waarschijnlijk wel iets meer voedende bestanddelen nodig hebben. Oh ja, is het echt warm, zet de Spray & Go moisturiser dan gewoon even in de koelkast, dat is echt heerlijk!

De Vaseline Spray & Go Moisturisers kosten EUR 6,89 per stuk (spuitbus 190 ml) en zijn al te koop bij verschillende drogisterijen, binnenkort vind je ze vast overal! Wil je nog even zien hoe het werkt, bekijk dan deze Instavid die ik deze week maakte of bekijk de commercial hierboven, !

Deel dit artikel
Back to top