Fashion

LOOkX opent de vernieuwde webshop - neem een kijkje en zoek de goodiebag

Het Nederlandse make-up en huidverzorgingsmerk LOOkX opent vandaag hun vernieuwde website en dat moet gevierd worden! De website ziet er moderner uit, de navigatie is verbeterd en je kunt er nu ook dagelijks webchatten met de (huid)experts van LOOkX. Ben je op zoek naar make-up, huidverzorging of misschien wel een nieuwe zonnebril? Neem dan eens een kijkje bij LOOkX! De komende maand is dat extra leuk omdat er veel mooie goodiebags worden weggeven....

Iedere dag kun je opnieuw op zoek gaan naar een goodiebag met een minimale waarde van EUR 200,00, er worden er maar liefst 50 weggegeven de komende maand.  Heb je een linkje gevonden, dan koop je de goodiebag voor maar EUR 1,00. Deze goodiebag is gevuld met de volgende producten:

  • entreekaarten voor het feest Creations on the Beach op 1 september in Castricum
  • een vijl van Sanadome en een kortingsbon
  • een sjaal van Superstar
  • magazine Marie Claire
  • Crystal Clear
  • een aantal LOOkX­producten
  • en nog veel meer. 
In een aantal goodiebags zit zelfs een DKNY ­horloge of een zonnebril van Sinners. De totale waarde van de goodiebag is minimaal EUR 200,00­.

LOOkX oprichtster Cindy van der Peet houden ook een blog bij, waarin ze je bijvoorbeeld laten zien welke make-up produten je mooi met elkaar kunt combineren of wat je nu echt kunt doen aan een droge huid. Handig, want ze kunnen ze dan direct adviseren welke LOOkX producten je kunt gaan gebruiken! Binnenkort ga ik ook iets leuks met LOOkX doen, hou 1 september maar vrij in jullie agenda als je het wel ziet zitten om een gezellige workshop & meet and greet te doen!

Neem je even een kijkje bij de vernieuwde LOOkX website? En succes met zoeken naar de goodiebags, heb je deze vandaag niet gevonden dan heb heb je morgen weer eens kans! www.lookx.nl
Deel dit artikel
Back to top