Nagel & Handen

Make-up Studio Neon nagellakjes - swatches & review door Malou

Vroeger had ik een boekenplank boven mijn bed hangen en de onderkant had ik beplakt met glow in the dark sterretjes. Overdag kregen deze sterretjes heel veel licht en ‘s avonds gaven ze licht. Ik was er dol op! Die felle geel/witte kleur tegen mijn donkere kamer, dat vond ik echt ontzettend gaaf. Ik hou van kleuren die knallen, en zo ook van neonkleuren. Ik zag de lakjes van Make-up Studio voorbijkomen en ik kreeg de kans om ze te testen!


Pasteltinten? Nehhh, I want neon! Ik hou van kleur op mijn nagels, en ik vind het dan ook des te leuker om er opmerkingen over te krijgen! Kijk mee naar de swatches van de MUS lakjes. Helaas geeft MUS hun lakjes geen leuke namen mee, maar dat bederft de pret zeer zeker niet. Ik ben namelijk fan!

N1 - Nee, de lakjes zijn niet super goed dekkend zoals jullie kunnen zien. Ik heb hier drie laagjes gebruikt en alsnog zie je mijn nagelrand erdoorheen. Maar kijk de kleur!! Hoe knallend is deze? Echt top bij bruine handen!

N2 - Ook deze kleur dekt niet, maar ik zal jullie straks laten zien hoe wel! Ik heb hier drie laagjes gebruikt. 
N3 - Dit begint er al meer op de lijken he? N3 is een mooie oranje/rode kleur die er echt uitknalt! De lakjes hebben trouwens een fijne gel-achtige structuur. Hier heb ik ook drie laagjes gebruikt. 
N5 - Neonkleuren zijn ook heel erg lastig vast te leggen op camera. Deze roze kleur dekt in ieder geval heel erg goed (in drie laagjes dekkend). Deze kleur heb ik op Instagram ook al even voorbij laten komen en ik kreeg leuke reacties!
Kijk, de bedoeling is eigenlijk om de kleuren aan te brengen op witte nagellak, of op nepnagels in een witte kleur. Door de dekkende witte onderlaag, dekken de kleuren beter en komt de kleur beter uit. Je ziet het verschil vooral goed bij het gele en groene lakje, ik heb hier namelijk maar één laagje witte nagellak en één laagjes MUS nagellak gebruikt. Goed resultaat he? Echte eyecatchers!

De lakjes hebben een mooie finish en lijken wel gelnagellak. Het kwastje is fijn om mee te lakken, best wel breed. De lakjes drogen snel en de houdbaarheid op de nagels is goed. Deze kleuren zijn echt een aanvulling op ieders stash, vooral N3 en N5 kan ik aanraden, maar ook N1 en N2 (wel witte nagellak gebruiken!). De lakjes kosten EUR 12,90 per stuk en verkijgbaar bij de filialen van Make-up Studio. In Amstelveen, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Kijk voor meer informatie op de site van Make-up Studio. De producten zijn ook online verkrijgbaar bij onder andere Het Cosmeticahuis

Het is wel duidelijk dat ik van neon kleuren houd. Wat vinden jullie van neon voor op je nagels? Ken je nog andere mooie merken die goede neonlakjes verkopen?
Deel dit artikel
Back to top