Blogs & Editorial

Video - Debbie's stash - badkamerkast opruimen deel 1

Vandaag regende en onweerde het behoorlijk bij mij, het perfecte weer om eens wat aan opruimen te doen. Opruimen...ik ben er niet zo goed in, maar in mijn badkamerkast stonden wel heel wat spullen die ik niet meer gebruikte. De oplossing was de kast even leeg te maken, spullen weg te gooien en er weer nieuwe in te zetten. Haha...echt opruimen heet dat niet, meer verplaatsen volgens mij. Ik heb een video gemaakt van het eindresultaat, kijk je even mee?

als je de video niet kunt zien, klik dan hier

De spullen die ik weggegooid heb zijn vooral (bijna) lege verpakkingen, producten die ik echt niet meer gebruik omdat ik fijnere producten heb ontdekt en producten die ik getest heb maar toch niet bijzonder genoeg bleken. Deze producten geef ik trouwens niet aan anderen, ik vind het zelf niet al te hygiënisch om producten die ik zelf heb gebruikt aan iemand anders te geven, zeker niet als ze ook nog eens wat weken of maanden geleden zijn geopend. Kortom....in de prullenbak ermee!

In mijn badkamerkast vind je producten die ik zelf gebruik en die ik momenteel aan het testen ben, ik probeer iedere week verschillende nieuwe producten in de badkamer te zetten om uit te proberen. Soms is dat best lastig, zeker als ik juist fijne producten gebruik, maar ja...alles voor Beautyscene! Binnenkort ga ik ook het andere deel van de kast opruimen en er zijn ook nog drie volle lades....wordt vervolgd dus!

Ben jij al geabonneerd op het YouTube kanaal van Beautyscene? Je vindt het hier : www.youtube.com/beautysceneNL. Heb je vragen over de producten die je ziet in deze video, laat het dan zeker weten.

Deel dit artikel
Back to top