Reviews

Aanrader: Colour Crush lipsticks van The Body Shop

Lipstick: you hate it, or you love it. In dit geval hou ik ervan! Vooral knallende (goh?) kleuren op mijn lippen is waar ik van hou. Ik probeer vaak genoeg nude tinten, maar deze blijven vaak toch in mijn la liggen en gaan niet mee mijn tas in, of beter gezegd: ik stift ze bijna nooit op mijn lippen. Er bestaan ongelooflijk veel merken die lipstick verkopen, en soms weet ik gewoon niet welke ik moet kiezen. Gelukkig komen er regelmatig nieuwe varianten uit, bijvoorbeeld de Colour Crush lipsticks van The Body Shop......Of kies ik toch de heerlijke lipsticks van MAC die naar vanille ruiken, de mooie lipsticks van Chanel omdat ze er zo chique uitzien.. Of toch die van Catrice, omdat die niet zo heel erg duur zijn en je daardoor wat centen in je zak houdt. OF je leest een review op Beautyscene en je weet precies wat wel wat niet zijn geld waard is. Jullie hebben vandaag geluk, want ik heb een aanraderrrrr!!

Namelijk deze Colour Crush lipsticks van The Body Shop. Vanaf deze week zijn deze prachtige nieuwe lipsticks bij The Body Shop te koop. De nieuwe producten zijn 100% diervriendelijk en verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren. Ze zijn in drie kleurfamilies verkrijgbaar: roodtinten, rozetinten en de nudetinten. De finishes van de lipsticks zijn zeer uitlopend van transparant, glanzend tot superdekkend. De lipsticks voelen zijdezacht op de lippen aan en bevatten ook verzorgende bestanddelen zoals: maroela-olie en kersenpitolie. De lipsticks brengen makkelijk aan, verzorgen de lippen en in mijn geval zijn ze superdekkend. Kijk mee naar de kleuren die ik heb geswatched!

101 - 201 - 305 

Je kunt wel zien dat de kleuren ontzettend dekkend zijn. Rood en roze zijn echt mijn favorieten lipkleuren, bruin daarentegen niet. Je zult ook zien dat deze mij niet zo goed staan (beter gezegd: helemaal niet..). 

101 - Red Siren
201 - Red Hot Raspberry

305 - Golden Flirt
Wat een pigmentatie he? Alleen de bruintint vind ik niet mooi, maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, want wat zijn de lipsticks romig! Ze zullen niet een hele dag meegaan op je lippen, maar een lunch overleven ze wel. Daarna gewoon eventjes een beetje bijwerken. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat deze lipsticks je lippen niet uitdrogen!
De lipsticks zijn dus vanaf deze week te koop bij TBS voor EUR 12,00. Een hele mooie prijs voor deze fijne lipsticks. Ik zou zeker even naar binnen lopen om ook de andere 21 kleuren even te bekijken!

Welke kleur vinden jullie het mooist staan? Ik kan niet kiezen tussen de roze en de rode!
Deel dit artikel
Back to top