Reviews

Max Factor Wild Collection - review en swatches

Ongeveer drie maanden geleden was Vivianne naar de perspresentatie van Max Factor. Het was de presentatie van de Wild Collection die vanaf deze maand in de drogisterijen te vinden is. Ik heb inmiddels de producten mogen uitproberen, swatchen en een aantal looks met de producten kunnen maken.  

Volgens Max Factor heeft iedere vrouw een wilde kant. Of je nu van felle roze nagels houdt, of dat je een regelrechte dare devil bent; echt iedere vrouw heeft wel iets wilds. Met de nieuwe collectie van Max Factor kun je in ieder geval een wilde look maken, of dat nou een klein beetje wild is, of heel erg wild; dat kun je helemaal zelf bepalen! 
De collectie bestaat uit een zestal oogschaduws, de Wild Shadow Pots en een zestal Wild Shadow Pencils. Max Factor heeft gekozen voor techno kleuren en taupe kleuren. 
De Wild Shadow Pots (EUR 7,99) zijn mono-oogschaduws die ontzettend gepigmenteerd zijn. De kleuren zijn goed met elkaar te combineren en blenden mooi. Voor een intensere look kun je de oogschaduws ook nat gebruiken, maar ik heb ze droog geswatched! 


15 - Vicious Purple

30 - Turquoise Fury

45 - Sapphire Rage

55 - Feral Brown 
101 - Pale Pebble

107 - Burnt Bark
De Wild Shadow Pencils (EUR 8,99) zijn oogpencils die je zowel als oogschaduw als eyeliner kunt gebruiken. De pencils voelen koel aan op de huid, zijn goed gepigmenteerd op de huid en kun je zelfs dragen over oogschaduw heen, dan nog kun je de kleur goed zien. Ook zijn ze te gebruiken op de waterlijn, maar vervagen wel snel. Je kunt de potloden combineren en deze blenden ook goed met elkaar! Het blenden kun je gewoon met een kwast doen, is prima te doen!

05 - 10 - 15 - 25 - 40 - 45

Deze look heb ik geïnspireerd op een look van Max Factor zelf die zij op YouTube hadden gezet. Ik heb het groene potlood gebruikt en de blauwe oogschaduw, samen met Pale Pebble die goed te gebruiken is als highlighter. Lekker zomers! Hoewel mijn vriend zei: ''Je lijkt met een pauw..''

Paars vind ik altijd goed te combineren. Ik heb deze ooglook vrij simpel gehouden, ik heb de paarse oogschaduw gebruikt en als eyeliner heb ik nummer 05 gebruikt en die heb ik ook aangezet in de crease. Gecombineerd met een paarse oogschaduw, prima look voor overdag!

Als laatste look ben ik iets wilder gegaan! Ik heb de oogschaduws Turquoise Fury en Feral Brown op het bewegend ooglid gebruikt, Burnt Bark als eyeliner boven en onder het oog. Ik heb een bruin oogpotlood op mijn waterlijn gebruikt en het afgemaakt met zwarte wimpers. Ik vind deze look het leukst!

De producten zijn al sinds deze maand verkrijgbaar, en liggen onder andere bij Etos, Kruidvat en DA in de schappen. De oogschaduws kan ik echt aanraden! Ondanks dat ik mono’s meestal niet zo fijn vind, ik pak liever een palette, pak ik vaak Turquoise Fury en Feral Brown erbij! De pencils blijven iets meer in mijn la liggen, hoewel ik nummer 05 en 25 toch wel eens pak, ze voelen zo lekker koel aan op de huid en zijn makkelijk met warme dagen!
 
Wat vinden jullie van de nieuwe producten van Max factor? Ik heb het gevoel dat mensen vaak het Max Factor schap voorbij lopen, maar ik vind de producten echt de moeite waard! Hoe zit dat met jullie?
Deel dit artikel
Back to top