Reviews

Quick Tip: Vitamine E Cool BB The Body Shop

The Body Shop heeft inmiddels ook een nieuwe BB cream, namelijk de Vitamine E Cool BB Cream. De Vitamine E lijn van The Body Shop kennen we natuurlijk van de huidverzorgingsproducten, maar een BB cream hadden zij nog niet. Deze BB cream kan tot 12 uur lang de huid hydrateren en jouw oogopslag doet hij verfrissen. De BB cream is helaas wel maar in één kleur verkrijgbaar, een middel lichte tint die waarschijnlijk voor veel vrouwen goed van kleur is, maar voor heel veel vrouwen ook niet. 

Voor mij is de BB cream in de zomer in ieder geval goed van kleur. In de winter zal hij waarschijnlijk te donker zijn, maar ik maak hem dan misschien wel iets minder dekkend in combinatie met mijn dagcrème. Ik breng de BB cream op met een foundation kwast, en hij laat zich fijn en gelijkmatig over de huid verdelen. Geen vlekken!

De verpakking is strak, handig en hygiënisch. De BB cream kan wel een beetje in de dop gaan zwerven, maar dat is allemaal makkelijk schoon te maken, de tube bevat 50 ml.
 
De crème heeft een luchtige structuur en daardoor voel je hem bijna niet op de huid zitten. Ik poeder hem nadat ik hem heb opgebracht wel af met een transparante poeder, want hij glimt wel een beetje. Gelukkig is daar gewoon op een oplossing voor (poederen)!


Voor- en na foto 

Op de foto’s is goed te zien dat de BB cream niet superdekkend is, maar wel voldoende dekt. Ik heb veel moedervlekken op mijn gezicht en wil daarom geen superdekkende BB cream, dan is het net alsof je je moedervlekken wilt verbergen, en dan wil ik helemaal niet! Ik wil een BB cream die mijn roodheden verbergt en ervoor zorgt dat mijn huid een egale tint heeft. Precies wat deze BB cream doet!

Toch heeft deze BB cream wel een nadeel, er zit namelijk geen SPF in en dat is best apart! Het handige aan een BB cream is juist dat het een alles-in-één product is, een beschermende factor tegen de zon is toch eigenlijk wel een must in een BB cream. Dat is dus wel een gemiste kans, zonde hoor!

Qua resultaat ben ik tevreden over deze BB Cream, jammer dus dat er geen SPF in zit. Hij is voor EUR 19,00 (tube 50 ml) te koop bij de filialen van The Body Shop of in hun online shop. Heb jij hem al geprobeerd? 

Deel dit artikel
Back to top