Nieuws

Interessant programma op t.v. : The truth about looking young

Gisteren keek ik toevallig naar een programma wat behoorlijk interessant was, het was een documentaire van de BBC die werd uitgezonden door de NTR. In die documentaire, die uit 2012 komt, gaat de Britse plastisch chirurg Dr. Rozina Ali op zoek de waarheid over hoe je er echt jonger uit kunt zien. De uitkomst van het zoektocht is deels niet verrassend, maar deels toch ook wel, vooral omdat ze laat weten dat ze best positief is naar de nieuwe manier om rimpels aan te pakken, nl. door glycobiologie. Kijk je even mee naar het programma?

Kun je de video niet zien, bekijk deze dan even hier

Nu ben je misschien wel nieuwsgierig geworden naar de cremes en producten waarover wordt gesproken in de documentaire? Dat zijn nl. de producten van de Forever Youth Liberator lijn van Yves Saint Laurent. Deze producten zijn vorig jaar verschenen op de markt en waren vooral in de U.K. een grote hype. Vorig jaar heb ik de producten een tijd getest en eerlijk is eerlijk, ook ik was heel erg enthousiast en eigenlijk ben ik dat nog steeds. Ik ga heel binnenkort jullie zeker meer vertellen over deze producten, inclusief het bijzondere verhaal achter de glycobiologie.

Wat vind jij van de bevindingen van Dr. Ali? Denk je dat we rimpels en andere ouderdomsverschijnselen kunnen uitstellen met de juiste producten? Denk je dat er steeds betere producten op de markt zullen komen omdat de techniek nu eenmaal niet stilstaat?
Deel dit artikel
Back to top