Blogs & Editorial

Aan- en afraders van Malou – juli 2013

Debbie en Vivianne brachten mij vorige maand op het idee om aan- en afraders aan jullie laten zien. Er komen natuurlijk hele mooie producten voorbij op de redactie, maar er zijn ook geregeld producten die wel eens tegenvallen. Maar meestal laten we die niet zien op Beautyscene, zonde van het artikel. We willen graag de mooie producten laten zien. In combinatie met mijn favorieten van deze maand laat ik ook een aantal producten zien die toch wat tegenvielen..

Te beginnen met een favoriet van mijn vriend en van mij. Sinds tweeënhalve week delen wij natuurlijk een badkamer, dat krijg je met samenwonen, haha. We delen tegenwoordig shampoo, douchegel.. maar ook een hele fijne deodorant! Namelijk één van Vichy. De anti-transpirantie deoderant 48 uur (EUR 11,50), anti witte en gele vlekken. We dragen graag wit in de zomer, en niets is oncharmanter dan gele vlekken in je witte t-shirt! Deze deodorant werkt daar echt tegen! Anti-transpirant, dat is het dan weer niet. Zweten doe je wel als het echt heet is, maar het stinkt niet. Best een prijzige deodorant, maar is zeker zijn geld waard!

Deze zomer zijn wij in verband met het kopen van ons appartement niet op vakantie geweest, maar wij zijn niet getreurd! We wonen op een hele fijne plek, in een mooi appartement en we hebben van heel wat zonnige dagen mogen genieten hier in Nederland! Ik heb de afgelopen tijd flink gesmeerd met zonnebrand, waaronder met een zonnebrand van Garnier Ambre Solaire. Ik zag een nieuwe versie in de schappen liggen, namelijk de Golden Protect (EUR 17,99). Deze is verrijkt met Monoï olie en gouden parelmoer. Oh, hij is zo mooi! Ik word niet zo snel bruin, maar met deze gouden parelmoer op mijn huid lijk ik toch iets gekleurder. Ik heb SPF 30 en hij smeert goed uit, beschermt goed en ruikt heerlijk!

Nog een fijn product van Garnier is de Ultimate Beauty Oil (EUR 5,99) voor het lichaam. Een droge body olie die de huid verfraait, voedt en perfectioneert. De olie bevat argan-, macadamia-, amandel- en rozenolie. De olie trekt snel in, ruikt ontzettend lekker en geeft niet af aan jouw kleding. Wel even uitkijken met waar je sprayt! Ik deed het op een kale badkamervloer en ging daarna bijna onderuit, spekglad wordt de vloer. Gewoon even op een handdoek of badmat gaan staan, dan heb je hier geen problemen van! 

De Nail Art Mania Crazy Crystals (EUR 14,95) van Pupa hebben jullie ook al voorbij zien komen op Beautyscene. Vivianne was de eerste van ons drie die razend enthousiast was, Debbie volgde al snel na haar review, en ook ik ben er gek op! Het zijn echt knallende kleuren en de crystals geven een leuk en speels effect aan je nagels. De crystals slijten wel snel van je nagels af, maar daarna lijkt het eigenlijk net op een liquid sand manicure, ook hartstikke leuk. 

Hebben jullie mijn review van de Wild Collection van Max Factor al voorbij zien komen? Ik ben gek op de oogschaduws (EUR 7,99)! Er zijn sowieso drie oogschaduws die ik echt aan kan raden, met deze drie kleuren ben je verzekerd van een hele mooie ooglook. De kleuren 101 Pale Pebble, 55 Feral Brown en 107 Burnt Bark raad ik je dan ook zeker aan. Gebruik 101 in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw, nummer 55 op het bewegende ooglid en 107 in de crease. Je creeert een mooie ooglook die prima overdag gedragen kan worden, maar ook zeker een mooie partylook kan zijn!

Vorige week testte ik ook de nieuwe lipsticks van The Body Shop (EUR 12,50). Ik ben verzot op de rode kleur! Deze kleur (101) brengt zoveel kleur op mijn gezicht, dat mijn hele gezicht veel meer spreekt. Het fijne is ook dat de lipstick weinig tot geen lipstick achterlaat op de glas als je iets hebt gedronken. Een maaltijd overleeft hij niet, maar even bijstiften is helemaal geen straf! Ik heb de roze aan een vriendinnetje gegeven, zij is er ook ontzettend blij mee!

Deze maand kreeg ik ook een aantal producten waarvan ik niet wist wat ik ermee aanmoest! Zoals deze borstel van Tom by Zenner, de Lushious Sensitive Brush (EUR 6,99). Brrr ik krijg deze borstel gewoon niet voor mijn haar heen. Deze borstel is speciaal voor droog, pluizig haar en een gevoelige hoofdhuid. De lussen ontklitten op een zachte manier en zorgen voor glans. Deze borstel zou geschikt zijn voor haar dat extensions bevat. Deze borstel is dus speciaal voor breekbaar haar eigenlijk, dat heb ik niet.. Misschien dat ik daarom de borstel niet zo fijn vind. Hij gaat gewoon niet gemakkelijk door mijn haar, waardoor mijn klitten er juist niet uitgaan. Hmmm.. dat kan niet de bedoeling zijn toch? Wel een aanrader is het kleine borsteltje dat je erbij krijgt. Hiermee verwijder je heel makkelijk de haren uit je borstel, echt een goede uitvinding! Een borstel voor een borstel, haha!

De laatste afrader is de BB cream van Garnier speciaal voor onder de ogen. Ja, want een normale BB cream kan niet onder de ogen? Ik snap het niet. De BB cream zit in een roller verpakking, wat op zich wel een hele fijne en hygiënische verpakking is. Volgens Garnier vermindert het de wallen en kringen, vervaagt het de vermoeidheidstekenen, egalisteert het de lijntjes, verheldert het de blik en hydrateert de BB cream. Nou, ik vind deze oog BB cream een cakey effect geven, echt een plakkaat onder je ogen. Het egaliseert de lijntjes juist niet, want de BB cream gaat in de lijntjes zitten, waardoor deze alleen maar worden geaccentueerd. En oke, het vervaagt je wallen en kringen, maar deze BB cream doet zelfs je moedervlekken verdwijnen, heel erg dekkend dus. Nee, ik sla deze over, het zorgt gewoon niet voor een natuurlijk effect..

Dit waren mijn aan- en afraders van de maand juli. Ik vind het leuker om het op deze manier te doen, zodat je ook eens hoort welke producten je misschien beter over kunt slaan! Tot de volgende maand!

Deel dit artikel
Back to top