Nieuws

Giorgio Armani Kaleidscope herfst make-up collectie 2013

Ken je ze nog? Zo'n kaleidoscoop van karton waar je als kind weleens mee speelde of doorheen keek? Even richting licht houden en voorzichtig ronddraaien en het mooie patroontje veranderde telkens van kleur! Giorgio Armani beauty heeft in de herfst make-up collectie met de naam Kaleidoscope gekozen voor kleuren met bijzondere effecten en glans, bij iedere beweging zie je een iets andere tint. Kijk je mee naar de collectie?


Palette EUR 72,00 (limited edition)
Een chique palette met een licht getint gezichtspoeder met een vleugje metallic glans en 3 oogschaduws in heldere tinten met een metallic finish. Het zwarte, glanzende doosje is compact, sluit met een magneet en heeft een grote spiegel.

Palette Rosy blush fall


Palette Light pink blush fall

Eyes to kill Intense eye shadow EUR 30,00 (limited edition)
Deze stevige mousse oogschaduws zijn zeer fijn in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig om een mooie kleur op de ogen te zien, deze kleuren zijn geïnspireerd door kleurrijke insecten zoals vlinders en kevers. Eenmaal opgebracht lijkt de kleur in iedere oogopslag anders, zeer levendig en heel mooi. De houdbaarheid van de Eyes to Kill is amazing, ze gaan niet in de lijntjes zitten en hebben een mooie, maar bescheiden, glans. Ook als je wat ouder bent kun je deze kleuren zeker dragen.

Rose Poppila & June Beetle

Golden Hercule & Scarab Violetta

Blue beetle & Silver Chafer
Rouge d'Armani EUR 33,00
De klassieke lipsticks van Armani komen in deze collectie in kleuren die geïnspireerd lijken door bessen, frambozen en aardbeien, toch zien we ook wat donkere kleuren voorbij komen, dat wordt toch wel de nieuwe trend aldus Linda Cantello van Armani Beauty. De Rouge d'Armani lipsticks zijn mooi dekkend, langhoudend en hebben een satijnen glans.

300, 409 en 410

610, 611 en 612
Naast deze Kaleidoscope herfst make-up collectie zal de Armani collectie zich ook uitbreiden met nieuwe Rouge Ecstasy lipsticks, lipsticks die verzorging combineren met prachtige kleuren. Volgens Armani is Rouge Ecstasy de eerste CC lipstick, waar de CC staat voor Color & Care. In de lipsticks vind je het Melting cream complex, dat zorgt voor een beschermend laagje op de lippen waardoor vocht niet verdampt en in de lippen blijft. Door de hydraterende bestanddelen blijven de lippen 6 uur lang gehydrateerd en beschermt, op langere termijn merk je dat de lippen gezonder, gladder en zelfs steviger ogen,


Er is een enorme kleurkeuze, van onopvallend nude, via pittig fuchsia tot klassiek Armani rood. Alle kleuren blijven extra lang zitten, zeker als je bedenkt dat het meer een lipbalsem is dan een lipstick. Ik heb er inmiddels al een getest en eerlijk is eerlijk, ze voelen heerlijk op de lippen, luchtig en toch verzorgend. De kleur is intense, maar niet te...precies goed naar mijn mening. Ze kosten EUR 33,00 per stuk en zijn verpakt in een geweldige rode verpakking, zeker een eyecatcher in jouw toilettasje.

De Armani Kaleidoscope collectie en de nieuwe Rouge Ecstasy lipsticks zullen vanaf september 2013 te koop zijn bij het enige verkooppunt van Armani Beauty in Nederland : de Bijenkorf in Den Haag. Gelukkig kunnen we ook in de online shop van De Bijenkorf terecht voor deze producten, dat scheelt mij weer een ritje naar Den Haag....ik heb nl. toch wel mijn ogen laten vallen op een aantal tintjes van de Eyes to kill eyeshadows, die zijn zo mooi! In België zijn de producten van Armani Beauty te koop in de fijne winkel van Parfuma, ook in hun handige webshop : www.parfuma.com.

Ga jij misschien wel voor deze eerste CC lipstick? Of misschien toch een keer voor een mooie Eyes to Kill eyeshadow? Ze zijn echt de moeite waard!

Deel dit artikel
Back to top